Prajitura intoarsa. Rasfatul din weekend


Prajitura intoarsa. Rasfatul din weekend

Mod de preparare Prajitura intoarsa

1. Prima data preparam folile. Amestecam faina si untul, adaugam zaharul pudra, praful de copt, oul si smantana. Framantam aluatul bine pana se incorporeaza toate ingredientele si il impartim in doua. Intindem fiecare foaie cu sucitorul.

2. Punem prima foaie in tava de copt unsa cu ulei si tapetata cu faina. Peste foaia din tava intindem un strat de gem de prune (este mai acrisor).

3. Pentru umplutura: separam albusurile de galbenusuri. Batem albusurile cu cu zaharul adaugat lingura cu lingura pana cand acesta nu se mai simte. Adaugam galbenusurile, nuca si vanilia si mestecam cu o lingura de jos in sus. Turnam acest amestec peste gem si acoperim cu ce-a de-a doua foaie. Perforam cu o furculita din loc in loc. Coacem circa 40 de minute sau pana devine usor aramie la suprafata.

4. Dupa ce s-a copt prajitura se lasa sa se raceasca in tava, apoi se taie, se intorc bucatile si se pudreaza cu zahar.

Ingredientele si cantitatile le gasiti aici.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Cum sa-ti salvezi casnicia si viata sexuala: „cura” de 7 zile fara sex

Monica Tatoiu, anunț tulburător despre moarte! Care este ultima ei dorință 😔

Julia Roberts este grav bolnavă! Ce afecţiune are marea actriţă

Doua concurente carismatice si puternice au intrat in competitia "Exatlon": Roxana Vancea, in echipa Faimosilor, si Diana Sentes, in cea a Razboinicilor. Editia...

Vanatorii de fantome au vizitat Castelul Bran si au ramas muti de uimire! Ce mesaj ingrozitor au transmis spiritele

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
„Știm amândouă că nu va fi simplu”. Ce note a obținut Eliza Iliescu la Bacalaureat 2022
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri