Prajitura delicioasa cu ciocolata si portocale! Uite cat de usor se prepara!

Prajitura delicioasa cu ciocolata si portocale! Uite cat de usor se prepara!
Prajitura delicioasa cu ciocolata si portocale! Uite cat de usor se prepara!

Aceasta prajitura este delicioasa, are putine calorii, nu contine lactoza si gluten.

 

Ingrediente
50g pudra de cacao fara gluten
O lingurita si jumatate de extract de vanilie
Coaja de la o portocala, plus felii de coaja pentru a decora
75g migdale macinate
50g faina fara gluten
Trei sferturi de lingurita de bicarbonat de sodiu
Un praf de sare
3 oua mari
150g zahar
150ml ulei de floarea soarelui
Zahar pudra pentru decor
Ai nevoie de o forma rotunda cu diametrul de 22cm, unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt.
Mod de preparare
1. Incalzeste cuptorul la 170 de grade. Intr-un vas mediu, bate pudra de cacao, extractul de vanilie si coaja de portocala cu 100ml de apa calda, pana cand obtii o pasta.
Intr-un vas mic, amesteca migdalele, faina, bicarbonatul de sodii si sarea.
2. Bate ouale si zaharul pana devin cremoase, apoi adauga usor amestecul de faina si migdale.
3. In vasul cu amestecul de cacao, incorporeaza uleiul si amestecul de ou pana se combina bine. Pune in tava si coace pentru 30 de minute.
4.
Cand este indeajuns de rece pentru a putea fi manevrata, scoate prajitura din tava si lasa la racit. Decoreaza cu coji de portocale si zahar pudra.
Sursa

Ingrediente

50g pudra de cacao fara gluten
O lingurita si jumatate de extract de vanilie
Coaja de la o portocala, plus felii de coaja pentru a decora
75g migdale macinate
50g faina fara gluten
Trei sferturi de lingurita de bicarbonat de sodiu
Un praf de sare
3 oua mari
150g zahar
150ml ulei

de floarea soarelui
Zahar pudra pentru decor

Ai nevoie de o forma rotunda cu diametrul de 22cm, unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt.

Mod de preparare

1. Incalzeste cuptorul la 170 de grade. Intr-un vas mediu, bate pudra de cacao, extractul de vanilie si coaja de portocala cu 100ml de apa calda, pana cand obtii o pasta. Intr-un vas mic, amesteca migdalele, faina, bicarbonatul de sodii si sarea.


2. Bate ouale si zaharul pana devin cremoase, apoi adauga usor amestecul de faina si migdale.

3. In vasul cu amestecul de cacao, incorporeaza uleiul si amestecul de ou pana se combina bine. Pune in tava si coace pentru 30 de minute.

4. Cand este indeajuns de rece pentru a putea fi manevrata, scoate prajitura din tava si lasa la racit. Decoreaza cu coji de portocale si zahar pudra. 


Sursa

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Cum arată viața Adrianei Bahmuțeanu atunci când nu este la procese? Vedeta spune ce face de zi cu zi. „Nu mai am timp de altceva decât de această poveste care mănâncă timpul.”

Vedeta PRO TV regretă relația cu postul! Dezvăluiri neașteptate! EXCLUSIV

Minerva este condusă astăzi pe ultimul drum! Fratele Gabrielei Dima, detalii exclusive despre înmormântarea de la Arad: „Slujba va fi ținută de cinci preoți” | EXCLUSIV

Experiența care a marcat-o pe Carmen Tănase. Marea doamnă a teatrului românesc a dezvăluit totul: "După trei ore în care a aruncat un top de hârtie la gunoi"

Durere fără margini! Iubita lui Andrei Perneș, gest disperat la mormânt: „Iartă-mă că nu am rămas...”

Andrei a invitat-o pe Laura în camera roșie! Incredibil cum au reacționat Sorin și Veronica la imaginile cu cei doi! „Se va înfiripa ceva”

”Plânge cerul, Răzvane!” Mama jandarmului mort, distrusă de durere, a făcut un anunț cutremurător


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies