Poziția oficială a Bisericii Ortodoxe după ce s-a spus că Răzvan Ciobanu va fi înmormântat fără slujbă pentru că era gay


Poziția oficială a Bisericii Ortodoxe după ce s-a spus că Răzvan Ciobanu va fi înmormântat fără slujbă pentru că era gay

Răzvan Ciobanu a murit ieri într-un accident de mașină.


In articol:

La scurt timp după publicarea informației despre moartea designerului, un preot a declarat că cel mai probabil va fi înmormântat fără slujbă din cauza orientării sexuale, dar și pentru că "Răzvan Ciobanu a declarat în repetate rânduri că nu este fiul lui Dumnezeu".

Poziția oficială a Biserii Ortodoxe Române

Biserica Ortodoxă Română a oferit un punct de vedere oficial după ce preotul a declarat că înmormântarea se va face fără slujbă.

Oficialii BOR au declarat că Arhiepiscopia Bucureștilor va interveni dacă preotul din parohia în care va fi înmormântat Răzvan Ciobanu va refuza să facă slujba.

“Este un moment greu pentru familie, e de bun simț ca ea să fie lăsată în pace să se ocupe de ceea ce înseamnă înmormântarea.

E o tragedie, era un om tânăr. Dacă vor apărea probleme, abia apoi se poate discuta. Lucrurile trebuie să se întâmple în liniște. Cei abilitați să decidă într-o eventuală situație de acest gen sunt cei de la Arhiepiscopia Bucureștilor” ,a declarat un oficial din partea Patriarhiei pentru Fanatik.ro.


Abonează-te pe

Citește și:

Rinoplastia, operația estetică ce modifică forma și mărimea nasului. Ce preţ are această intervenţie complexă?

A MURIT singur în casă! Oana Lis este devastată!

Roxana Nemeș vorbește despre Survivor România, dar și despre planurile cu iubitul: "Mi-a demonstrat că mă pot baza pe el"

Ilinca Vandici dezvăluie cum a fost înșelată de Ciprian Marica: "M-am simţit dezamăgită"

Daniel Pavel, anunț șoc la Survivor România din 15 aprilie: „Ne vom lua rămas bun de la un concurent”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Carantină prelungită pentru trei localități din Județul Ilfov!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri