Poze incredibile cu Livian şi cu fosta lui logodnică! Uite în ce apartament de lux stăteau şi cât de mult se iubeau!


Livian si fosta lui iubită locuiau într-un apartament de lux! Uite cât de fericiţi erau împreună!


In articol:

Livian s-a despărţit de Bianca, dar susţine că o iubeşte în continuare şi că este singura femeie pentru care a nutrit sentimente atât de puternice. Ei bine, apropiaţii solistului spun că înainte să se înscrie la Puterea Dragostei, din dorinţa de a deveni celebru, tânărul o iubea cu pasiune pe Teodora, fosta lui logodnică, alături de care locuia într-un apartament cochet.

Surse din anturajul fiului lui Nelson Mondialu' zic că acesta era nedezlipit de frumoasa blondă şi îşi striga peste tot dragostea nemărginită pentru ea. Mai mult decât atât, Livian a făcut şi un vlog, din apartamentul unde stătea cu fosta logodnică, şi a povestit, cu lux de amănunte, cum a întâlnit-o şi ce sentimente profunde îi leagă.

" Doamne, cât mi-e de dragă! Tare, tare, tare, tare...Dar

e periculoasă! Nici nu mă lasă să o ţin în braţe", a spus tânărul în vlog-ul pe care l-a făcut alături de cea pe care o adora la vremea respectivă.

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei, relație de prietenie cu Bianca

Livian si fosta lui iubită locuiau într-un apartament de lux! "Fata nu mi-a greșit cu nimic, nu am motive să nu mai vorbesc cu ea"

După câteva săptămâni, Livian explica în emisiune că a rămas într-o relaţie foarte bună, de prietenie, cu fosta, la fel cum vrea să rămână acum şi cu Bianca, cele două legături amoroase părând trase la indigo.

 

" Eu cu fata aia am fost împreună. Eu cu fata asta am rămas într-o relație de prietenie. Nu ai cum să nu rămâi într-o relație de prietenie. Eu am o personalitate puternică și nu am cum să renunț mereu, ea la fel.
Ne-am despărțit, dar am rămas prieteni. E normal să mai vorbim. Fata nu mi-a greșit cu nimic, nu am motive să nu mai vorbesc cu ea.
Fata asta e mai mică decât mine, însă m-a învățat ce înseamnă să fii matur", povestea Livian de la Puterea Dragostei la scurt timp după înscrierea în emisiune.

Dacă analizaţi bine declaraţia, veţi vedea că seamănă izbitor cu discursul pe care l-a avut tânărul când s-a despărţit de Bianca. "Ea e o femeie tare, care nu lasă de la ea. Ea e puternică şi vrea mereu să conducă, iar eu la fel. Sunt mândru de ea că e aşa, dar în acelaşi timp mi-e ciudă că e atât de tare", a declarat Livian.

Citeste si: Cine este Răzvan Albu, noul concurent de la „Puterea dragostei”: „Sunt un bărbat ambițios și sociabil...”


Abonează-te pe

Citește și:

Nelson Mondialu', reacție șocantă după despărțirea lui Livian și a Biancăi: „Decât să plângă...”

Celebra bucătăreasă Gina Bradea este internată la Institutul Oncologic din Cluj.Urmăritorii sunt îndemnați să se roage pentru ea

ULTIMĂ ORĂ: Rică Răducanu, conectat la aparate la un spital din București

Manuela de la ”Puterea Dragostei” face lumină în cazul despărțirii dintre Bianca și Livian! Informații EXCLUSIVE

Bianca de la Puterea dragostei, mesaj tranșant după despărțirea de Livian: „Nimic nu mă face mai tristă...”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cum a venit soția lui Alexandru Arșinel la căpătâiul marelui actor
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri