Bianca de la Puterea dragostei, mesaj tranșant după despărțirea de Livian: „Nimic nu mă face mai tristă...”


Ce a anunțat concurenta.

Livian a anunțat recent că el și Bianca de la Puterea Dragostei s-au despărțit, după aproape șase luni de relație. Deși formau unul dintre cele mai frumoase cupluri din emisiune, se pare că sentimentele lor nu au fost de ajuns. La scurt timp după ce el a dat vestea care i-a întristat pe fani, fosta lui iubită a avut și ea o reacție.

Dacă nu lupți pentru ceea ce vrei, nu plânge pentru ceea ce ai pierdut!”, este mesajul pe care Bianca de la Puterea Dragostei l-a publicat pe pagina ei de Instagram la scurt timp.

Citeste si: Spiritele se incing la Puterea dragostei. Tradare sau diversiune? Avem primele imagini! Nu rata editia de azi, de la ora 11:00 si de la 17:00

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei, prima reacție după ce Livian a anunțat că s-au despărțit: „Dacă nu lupți...”

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, mesaj dureros după ce Ligi s-a sărutat cu Jador: „Oameni care te-ar distruge, te-ar termina...”

Zilele trecute, atunci când Livian era plecat acasă, Andreea Mantea a întrebat-o pe Bianca dacă știe când se întoarce iubitul său, iar răspunsul ei a uimit pe toată lumea. Bianca le-a zis tuturor că ea nu vrea să îl întrebe acest lucru pe Livian, deoarece el este extrem de gelos și dacă îl va întreba acest lucru, el va crede că ea are anumite planuri și vrea să se asigure că Livian nu este în Turcia ca să o verifice, așa cum face de obicei.

Bianca si Livian

Bineînțeles că toți colegii săi au întrebat-o dacă nu cumva folosește Livian psihologia inversă și că poate el are alte planuri cu altcineva, iar acest lucru i-a dat de gândit Biancăi.

Ce părere are Bianca despre relația ei

În urmă cu câteva ore, Bianca a mai transmis un mesaj pe contul său de socializare care arată că lucrurile nu sunt tocmai roz între ea și fiul lui Neldon Mondialu'.

Mesaj Bianca

„Deoarece nimic nu mă face mai fericită și nimic nu mă face mai tristă decât tine”


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Pentru tine

Carmen Harra a prevăzut pandemia de coronavirus. Ce spunea că se va întâmpla cu România

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri