Manuela de la ”Puterea Dragostei” face lumină în cazul despărțirii dintre Bianca și Livian! Informații EXCLUSIVE


Manuela de la ”Puterea Dragostei” este convinsă că relația dintre Bianca și Livian este cea mai serioasă din cas aîn care concurenții emisiunii își caută iubirea.


In articol:

După ce pe grupurile de fani ai show-ului au tot circulat zvonuri că Bianca și Livian s-au despărțit, fiul lui Nelson Mondialu a făcut un vlog în care a confirmat faptul că el și Bianca sunt despărțiți, iar apoi Bianca de la ”Puterea Dragostei” a vorbit de impasul în care sunt.

Citeste si: Manuela de la Puterea Dragostei, mesaj pentru Turcu după ce iubitul Roxanei a amenințat-o

Citeste si: Livian și Bianca de la Puterea dragostei, dezvăluiri din intimitate: "Viața sexuală începută la..."

Citeste si: Manuela de la Puterea dragostei, decizie incredibilă după ce a plecat din emisiune! Cu cine s-a văzut

”Judecați mult prea rapid. S-a ajuns la niște răutăți la adresa lui Livian. Nu știți cum sunt eu, nu știți dacă într-adevăr Livian m-a făcut să sufăr. Nu prea îmi găsesc cuvintele, pentru că nu sunt într-o stare bună. Dar nu din cauza lui Livian, ci pur și simplu nu mă simt eu bine de câteva zile, dar nu are nici o legătură cu el. De ce trebuie să-l atacați pe Livian dacă nu știți situația. Persoana care a greșit mai mult în această relație am fost eu. Spun asta pentru că Livian a avut atât de multă răbdare cu mine. Îmi pare atât de rău că nu puteți să vedeți tot ceea ce se întâmplă între noi doi. Livian m-a ascultat de fiecare dată, m-a înțeles de fiecare data, cea care  a exagerat de cele mai multe ori, am fost eu. Cea care nu-i asculta problemele, am fost eu.

Ar trebui să-l protejăm un pic, pentru că și el este într-o perioadă proastă nu numai eu. Și el trebuie înțeles”, spune Bianca de la ”Puterea Dragostei”.

Cu toate acestea, deși atât Bianca, cât și Livian susțin că sunt despărțiți pentru moment, Manuela de la ”Puterea Dragostei” este convinsă că, de fapt, ei se iubesc și că sunt împreună, deși au probleme.

Am vorbit cu Bianca, am ținut legătura cu ea. Ei se iubesc foarte mult, normal că, așa cum e în orice relație, nu totul este roz. Peste tot sunt certuri și divergențe, dar ei și le rezolvă mereu, pentru că ei se iubesc. Eu, din câte știu, ei sunt împreună și se iubesc în continuare. Ei chiar se iubesc. Pot să zic că pentru Bianca și Livian pot să bag mâna în foc și sunt 100% convinsă că ei doi chiar se iubesc, relația lor e pe bune”, susține Manuela de la ”Puterea Dragostei”.

Mai mult decât atât, Manuela de la ”Puterea Dragostei” are doar cuvinte frumoase pentru Bianca. ”Bianca este un om extraordinar, noi chiar ne-am apropiat cât am stat acolo. Ea întotdeauna mi-a dat sfaturi bune, știe cum să vprbească. Ea este The Brain în acea emisiune”, explică Manuela de la ”Puterea Dragostei”.

 

Bianca de la ”Puterea Dragostei” a vorbit despre relația de acum cu Livian

”Nu sufăr! Chiar nu sufăr! Să vă spun și de ce, pentru că acest om de când a luat hotărârea să ne despărțim, excluzând faptul că nu ne mai sărutăm și nu ne mai ținem în brațe, acest om îmi scrie dimineața, nu mă lasă să adorm supărată, stă în continuare lângă mine, își petrece timpul cu mine, mă întreabă cum sunt.

Deci, de ce ar trebui să sufăr? Din moment ce noi stăm încă împreună și îmi oferă atenția lui, protecția lui...”, a mărturisit Bianca în vlogul ei, sugerând, de altfel, că, totuși, între ea și Livian există și acum sentimente confirmând, astfel, ceea ce susține Manuela de la ”Puterea Dragostei”.

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Simona Hapciuc, împotriva Faimoșilor de la Survivor România: „Nu am nimic de-a face cu..."

SCANDALOS! Soția lui Alex Dima a fost lăsată să MOARĂ!? Cine este medicul acuzat

RaeLynn și Josh Davis vor deveni părinți pentru prima oară!

Izvorul Tămăduirii, când pică și ce semnificație are această sărbătoare închinată Maicii Domnului

Demi Moore celebrează logodna fiicei sale, Tallulah: "Ce zi fericită pentru întreaga familie!"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Cine este Greta Thunberg, adolescenta care a declanșat cel mai mare protest din istorie față de schimbările climatice

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri