Poza care a agitat pe toată lumea de la Puterea Dragostei: "Andy, sărutându-se cu o femeie gravidă!"


"Andy de la Puterea Dragostei sărută o femeie care este gravidă". Imaginea a devenit virală.

După scandalul din casa fetelor de la Puterea Dragostei, între Roxana și Simina, Andy a hotărât să se despartă de cea care i-a fost iubită încă de când a intrat în show. Andy a mărturisit că a fost dezamăgit de atitudinea Roxanei, că nu are încredere în ea, și că i-a spus că o iubește doar de...conjunctură. ”Țin la Roxana, dar nu pot spune că o iubesc”, a spus Andy în emisiune, lăsând-o pe Roxana fără replică.

Citeste si: Primele imagini cu Roxana după ce a bătut-o pe Simina la Puterea Dragostei! Cum a apărut în emisiune! E schimbată total

Imediat, pe paginile de fani ai emisiunii a apărut o poză care a șocat multă lume. În imagine apare Andy care sărută o femeie gravidă. Poza a fost luată la analizat și asta pentru că deși bărbatul din imagine seamănă izbitor cu Andy și la prima vedere ai crede că este el, adevărul este altul. Iar cea mai sigură analiză este cea a tatuajelor. Deși, bărbatul din imagine este plin de tatuaje, acestea doar seamănă cu cele ale lui Andy.

Citeste si: Pluşica îl poate "înnebuni" pe Daniel în pat! Vezi cine-i spune ce trebuie să facă dacă vrea o partidă de sex memorabilă! EXCLUSIV!

Într-un final, misterul a fost lămurit. Cel mai probabil chiar de cel care a și distribuit fotografia. În imagine nu este Andy, ci un concurent de la un show din Germania. Acesta seamănă izbitor cu Andy, dar doar din profil! Îl cheamă Mike Heiter, iar în poză apare alături de soția lui, însărcinată. 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

“Moldovenii”, show de zile mari astăzi, în matinalul “Scularea”, de la Radio Impuls, cu Orlando şi Ţibulcă

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri