Povestea fetei de la țară cu 10 absolut la Evaluarea Națională. „Tot timpul mi-am dorit să merg la mare, dar dacă nu s-a putut... O să merg într-o bună zi”


Povestea fetei de la țară cu 10 absolut la Evaluarea Națională. „Tot timpul mi-am dorit să merg la mare, dar dacă nu s-a putut... O să merg într-o bună zi”

Cristina Postelnicu, fata de la ţară care a obţinut media 10 la Evaluarea Naţională şi care a declarat pentru „Adevărul” că dorinţa ei este să vadă marea, a primit zeci de mesaje de simpatie şi invitaţii la malul mării.

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru până la Sfântul Ilie! Zodiile vor traversa o perioadă de foc până pe 20 iulie! Mare grijă la aventuri - previziuni complete pentru Kfetele.ro

Pentru toţi are un mesaj. 

„În primul rând, aş vrea să le mulţumesc tuturor pentru mesajele deosebite şi pentru sprijinul neaşteptat pe care l-am primit. Tot ceea ce se întâmplă este nemaipomenit pentru mine şi sunt foarte fericită că efortul depus la scoală mi-a adus această medie, cu fiecare urare de bine simţind că sunt mai aproape de ţelurile mele. Am realizat că în viaţa mea există oameni de nota 10, atât cunoscuţi şi iubiţi, cât şi prietenii nedescoperiti încă. Mulţumesc foarte mult!!!“, le transmite Cristina tuturor celor care de marţi, 25 iunie 2019, o felicită şi se oferă să-i îndeplinească visul de a vedea marea. 

Sursa: adevarul.ro


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Carmen de la Sălciua a crezut că postează cea mai tare poză a vieţii ei, dar s-a făcut de râs! Uite imaginea cu zeci de comentarii negative! "Penibilo"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri