Povestea de viață a Mariei Tonciu. Cum a rămas însărcinată în liceu și cum a reușit să ascundă totul. „Așa s-a născut Andreea. Îmi era rușine să-i spun că eu am rămas gravidă.”

Povestea de viață a Mariei Tonciu. Cum a rămas însărcinată în liceu și cum a reușit să ascundă totul. „Așa s-a născut Andreea. Îmi era rușine să-i spun că eu am rămas gravidă.”
Povestea de viață a Mariei Tonciu. Cum a rămas însărcinată în liceu și cum a reușit să ascundă totul. „Așa s-a născut Andreea. Îmi era rușine să-i spun că eu am rămas gravidă.”

Maria Tonciu a vorbit despre cum a adus-o pe lume pe Andreea Tonciu.

Maria Tonciu și-a deschis sufletul, iar mama cunoscutei Andreea Tonciu  a vorbit, în cadrul emisiunii Cioburi din Oglindă, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive, despre cum a rămas aceasta însărcinată și cum medicul ginecolog controla pe atunci toate fetele din școală pentru a vedea starea lor de sănătate. Mama acesteia nu a știut nicio secundă că urmează să devină bunică. 

„Eu la restaurant, de la țară, nu știa ce să mai facă, m-a păcălit și am rămas și la el acasă.

Așa s-a născut Andreea. Îmi aduc aminte, eram în clasa 12-a și pe timpul acela se făceau controale la ginecologie în timpul școlii. Era programat, fetele mergeau la ginecologie. Se auzise de vreo doi ani chestia asta și era obligatoriu să te controleze. Așa era la noi la școală, în Călărași. Vine serviciul de Ginecologie. Eu am rămas gravidă în luna septembrie, eram în luna februarie, iar eu eram deja în șapte luni, foarte slabă, nu se cunoaște burta mai deloc și nu am spus la nimeni decât la o prietenă.
Noi doi aveam în plan să vin la București, „Să nu faci ceva, să nu să nu faci ceva. Vreau să vorbesc cu mama ta să vin la mine, să ne căsătorim.”,
a spus Maria Tonciu.

Maria Tonciu s-a mutat de acasă fără ca mama ei să știe și a lăsat un mesaj

Citește și: Cine este Andreea Tonciu. „Noi nu aveam centrală, nou aveam apă caldă acolo, mă spălam la lighean, era casă naționalizată.”

Maria Tonciu
Maria Tonciu[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Andreea Tonciu, dezvăluiri neașteptate despre mama sa! Ce pedepse primea diva când era m ică: „Nu îmi mai dădea ghiozdanul să mă duc la școală. Mă trimitea cu punga.”

Cel cu care a rămas însărcinată își dorea foarte mult să se căsătorească cu ea și să se mute la București, iar aceasta s-a mutat la Seral pentru a-și termina studiile.

În aceeași zi a lăsat o scrisoare mamei sale cum că pleacă la București, deoarece nu a reușit niciodată să o confrunte cu adevărat, fiindcă îi era foarte rușine de cele întâmplate. 

„Îmi era o teamă de mama, cum să-i spun eu că sunt gravidă. Teama mea asta a fost. Rușine. Îmi era rușine să-i spun că eu am rămas gravidă în vacanța de vară. Am mers la directoarea școlii și i-am spus că sunt însărcinată în șapte luni, că aș vrea să termin școala, pentru că nu știam exact când dau Bacul, dar vreau să mă

înscriu la Seral, în clasa a-13-a. Seralul se dădea când aveam eu opt luni de sarcină. Directoare era foarte maleabilă cu fetele însărcinate, deoarece Ceaușescu își dorea foarte mult să facem copii, să-i aducem pe lume. Foarte OK a fost cu mine. M-a trecut la Seral fără să îi cheme pe părinți pentru că nu a mai avut când. În aceeași zi le-am lăsat o scrisoare părinților, îl cunoșteau pe Răzvan, dar nu știa situația adevărată, că noi așteptăm un copil.
Le-am lăsat o scrisoare și le-am spus că eu o să plec la București la Răzvan și că aștept când vor ei să vină, să vorbim, să-i cunoască părinții. Așa am făcut, am așteptat să se facă seară, am luat trenul și am venit la București. Îmi era rușine.”,
a mai povestit Maria Tonciu.

Citește și: Patrick a decis: "Teodora e genul meu de femeie!" Alexandra fierbe de gelozie. Tânăra nu acceptă această decizie. Aflați ce se va întâmpla, joi, 25 iulie, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante- stirilekanald.ro

Andreea Tonciu
Andreea Tonciu[Sursa foto: Captură Video]Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Familia Tonciu în alertă! A fost găsită o grenadă la casa părintească a Andreei Tonciu! Mama vedetei a făcut declarații cu privire la eveniment: „Parcă nu ar fi un copil, parcă ar fi ceva adult.”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Pan Zhanle i-a bătut recordul lui David Popovici la 100 de metri. Cum a reacţionat înotătorul român: "Am fost puţin luat prin surprindere"

Ce poți să faci dacă te strâng pantofii. Metode banale ca să lărgești pantofii fără a-i distruge

Alara Turan, care joacă rolul Deniz în serialul “Tablou de familie”, schimbare spectaculoasă de look, după încheierea filmărilor! Iată cum arată în prezent superba actriță 

VIDEO Rezultate admitere liceu 2024: La ce liceu am intrat? Verifică online rezultatele repartizării computerizate


Cookies