Cine este Andreea Tonciu. „Noi nu aveam centrală, nou aveam apă caldă acolo, mă spălam la lighean, era casă naționalizată.”

Cine este Andreea Tonciu. „Noi nu aveam centrală, nou aveam apă caldă acolo, mă spălam la lighean, era casă naționalizată.”
Cine este Andreea Tonciu

Află din rândurile de mai jos tot ce trebuie să știi despre Andreea Tonciu!

Andreea Tonciu, în vârstă de 38 de ani, este una dintre cele mai cunoscute persoane publice din țara noastră. Află din rândurile următoare tot ce trebuie să știi despre aceasta!

Cine este Andreea Tonciu

Cine este Andreea Tonciu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Familia Tonciu în alertă! A fost găsită o grenadă la casa părintească a Andreei Tonciu! Mama vedetei a făcut declarații cu privire la eveniment: „Parcă nu ar fi un copil, parcă ar fi ceva adult.”

Andreea Tonciu este o personalitate publică din România, care a devenit cunoscută datorită aparițiile ei în media și pe rețelele sociale. Aceasta a devenit cunoscută inițial pentru participarea sa în diverse emisiuni TV și reality show-uri din România, precum și pentru prezența constantă în mediul online ca influencer.

Ce studii are Andreea Tonciu

Cine este Andreea Tonciu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Andreea Tonciu a fost răsfățată de mică! Vedeta provine dintr-o familie înstărită: „Bunica mea nu știa că îi lipsesc bani. La câți bani avea, nu știa.”

Din spusele vedetei, aceasta a avut rezultate bune la examenul de Bacalaureat și a urmat și absolvit cursurile Facultății de Management Turistic. În examenul de Bacalaureat din 2005, Andreea Tonciu a obținut o medie generală de 8.24.

La proba de Limba Română, a reușit să obțină nota 9, însă la Matematică a întâmpinat dificultăți și a obținut cea mai mică notă, 5.55. 

Cum s-a cunoscut Andreea Tonciu cu soțul ei, Daniel Niculescu

Cine este Andreea Tonciu[Sursa foto: Facebook]

Andreea Tonciu trăiește o poveste de dragoste de mai mulți ani alături de soțul ei, Daniel Niculescu. Ce doi și-au unit destinele pe data de 12 februarie 2016, la Starea Civilă a Sectorului 3 al Capitalei iar din rodul iubirii lor, a apărut pe lume pe 8 iunie 2016 o fetiță deosebită, pe nume

Rebecca Maria.

Potrivit declarațiilor vedetei, într-o seară, ajunsă cu mama ei în parcarea unui centru comercial, l-a văzut întâmplător pe Daniel, care a cucerit-o instant. Îl privea și spunea că este cel mai frumos bărbat, însă nu a avut curajul să meargă să facă cunoștință. Cu toate astea, destinul a vrut să fie împreună, astfel că el a făcut primul pas la doar câteva ore distanță. După o vacanță la munte, în 12 zile, Andreea a rămas însărcinată. 

Citește și: Apar modificări la noua lege a pensiilor care intră în vigoare de la 1 septembrie 2024: Pensionarii români stabiliți în străinătate vor trebui să trimită certificatul de viață semestrial- kanald.ro

Citește și: A uitat că e în timpul programului și a mers la întâlnire! Un jandarm a fost prins în timp ce se săruta cu o minoră, chiar de fostul iubit al acesteia- stirilekanald.ro

„Am stat 12 zile, ne-am văzut zilnic și am plecat la munte și am rămas gravidă imediat. În septembrie ne-am văzut, ne-am cunoscut și în octombrie am rămas gravidă. În 2015 s-a întâmplat totul și în 2016 s-a născut Rebi. Mama plecase în America, eu stăteam mereu cu el. Eu sunt fumătoare, nu mai puteam să fumez, îmi era rău, nu mai suportam parfumul. I-am zis unei prietene să-mi ia un test.

Primul test din viața mea a ieșit pozitiv”, a mărturisit Andreea Tonciu în podcastul lui Jorge.

Copilărie Andreea Tonciu

Cine este Andreea Tonciu[Sursa foto: Facebook]

De asemenea, în urmă cu ceva timp, Andreea Tonciu a făcut declarații mai puțin știute despre copilăria ei. Vedeta a crescut într-o casă naționalizată și a împărțit curtea cu alte 20 de familii. Bunicii ei aveau mulți bani datorită unei afaceri cu lumânări, care la acea vreme era foarte profitabilă și unică în țara noastră.

„Îi furam bunicii mele toți banii din geantă. Bunicii mei făceau foarte mulți bani, erau cei mai tari. Aveau atelier de lumânări. Ei aveau lumânări de mort, de nuntă, de botez etc. De joi până sâmbătă la noi era coadă. Avea bunică-mea o geantă și luam bani de acolo și mergeam cu toți copiii din curte și le cumpărăm, dulciuri la toți copii din curte. Eram 20 de fanii într-o curte. Acolo a fost copilăria mea. Noi nu aveam centrală, nou aveam apă caldă acolo, mă spălam la lighean, era casă naționalizată. Aveam sobă cu lemne și nu aveam apă caldă, nici cadă.”, a declarat Andreea Tonciu, de curând, în cadrul aceluiași podcast.Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Andreea Tonciu a făcut mărturisiri sincere despre perioada în care mergea la ghicitoare! Câți bani a cheltuit vedeta acolo? „Toți banii făcuți din televiziune s-au dus pe ghicitoare!”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Câți bani face, de fapt, Selly și cum a pierdut 100.000 euro în afaceri: ”Din greșeli înveți”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Meserii căutate fără Bac. Ce joburi poți face, în 2024, dacă nu ai luat diploma de Bacalaureat

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies