Poveste adevărată: "Fac sex cu soţul amantei bărbatului meu!"


Poveste adevărată:

Când m-am căsătorit cu Andrei n-aş fi crezut în ruptul capului că o să ajung să-l înşel, însă viaţa mi-a demonstrat că nu trebuie să spui niciodată niciodată.

După numai trei ani de căsnicie l-am prins că mă înşela cu alta. Acum, la un an de la această descoperire, şi eu am ajuns să trăiesc cu soţul celeilalte femei din viaţa bărbatului meu. Pare complicat, dar în realitate e un menaj în patru la care am ajuns după ce ne-am dat cu capul de pereţi de gelozie.

Andrei n-a fost niciodată un bun mincios, aşa că n-a fost nevoie de multă perspicacitate ca să-mi dau seama că are pe alta.

Se purta ca un îndrăgostit, iar o femeie simte imediat când nu mai e ea subiectul pasiunii unui bărbat. Aşa că la început l-am întrebat direct dacă are pe cineva. Mi-a zis că sunt nebună, apoi l-am urmărit şi i-am văzut. Era cu Diana, o fostă colegă de-a noastră, de facultate, la nunta căreia fusesem înainte ca noi să ne căsătorim. Ei aveau deja un bebe când noi am făcut nuntă.
Nu ne frecventam pentru că nu fusesem apropiaţi nici în facultate, dar curând aveam să aflu că Andrei e coleg cu ea la noul job pe care-l primise de câteva luni.

Nu i-a luat mult să se cupleze cu ea, se pare că nevoia amândurora de schimbare i-a apropiat. Asta gândesc acum, nu vă închipuiţi că atunci când am aflat am fost la fel de calmă.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Abonează-te pe

Citește și:

Sex oral: 10 metode ca să scapi de inhibiţii

Imagini BOMBĂ! Marian Vanghelie s-a ascuns cu o femeie misterioasă

Vaginul tău: ce spune în timp ce faci sex. Totul despre intimitatea ta, aşa cum nu ţi-a spus nimeni

7 tipuri de sex pentru cuplurile de lungă durată

Afrodisiac cu efect garantat pentru femei: Spune ce parfum foloseşti ca să afli câte femei înnebuneşti


DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Leon Dănăilă, unul dintre cei mai buni neurochirurgi din lume, vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri