Poate fi sexul un punct de plecare pentru o relație? Este foarte important ca un bărbat să știe ce așteptări ai de la el!


Modul normal în care decurge o relație este: doi oameni se întâlnesc și după au o perioadă în care încearcă să se cunoască mai bine, însă relația poate porni și într-o manieră diferită.


In articol:

Momentul în care veți face sex poate fi ușor anticipat în cazul relațiilor clasice. După perioada de tatonare, când amândoi vă simțiți pregătiți din punct de vedere fizic și emoțional, e clar că se va întâmpla, dar, cu toate astea, va exista mereu o oarecare presiune în ceea ce privește prestația voastră.

Chiar dacă prima partidă de sex nu este grozavă, nu trebuie să credeți că nu vă potriviți din acest punct de vedere dacă pe alte planuri aveți o compatibilitate bună. Chiar dacă nu arată, și bărbații se concentrează foarte tare ca prima partidă să fie perfectă și în cazul în care nu va fi așa, își vor face procese de conștiință în aceeași măsură ca voi.

aventură de o noapte
cum construiești o relație

Citeste si: I s-a spus că nu poate face copii și a fost devastată! Ce veste a primit în ziua de Crăciun: „A fost sfâșietor”

De la aventură de o noapte la relație de poveste

Un „one night stand”, o aventură de noapte, nu vă creează așteptări și totodată sexul fără implicări nici nu te consumă din punct de vedere mental.

Până la urmă, astfel vă puteți da seama dacă vă potriviți în pat și, ulterior, puteți începe să vă cunoașteți și pe celelalte planuri relevante într-o relație și să construiți în urma cunoașterii fizice.

Citeste si: O fostă prezentatoare TV de la noi a devenit mamă pentru prima dată: „Dumnezeu râde de noi...”

Până la urmă, este foarte important ca el să știe de la început ce vă doriți pentru a nu vă crea așteptări false.

Astfel, după prima noapte de plăcere, dacă pare că vreți ceva mai mult de la el, ar fi ideal să îi spuneți pentru că poate nu veți fi pe aceeași lungime de undă. Ideea este că e foarte greu să transformi o relație superficială, bazată doar pe plăceri trupești, într-o relație amoroasă de lungă durată.

aventură de o noapte
cum construiești o relație

Pentru a accepta o relație fără implicări, trebuie să fii cu adevărat pregătită pentru asta și să vă doriți amândoi pentru că altfel se pot crea dezechilibre. Dacă doar tu ești cea care își dorește și nu ai fost clară de la bun început, vei trăi cu impresia că e exclusiv vina lui, iar existența ta va fi centrată în jurul iluziilor și întrebărilor de tipul „cum ar fi dacă...?”.

Citeste si: Jador, declaraţii ŞOCANTE despre relaţia cu Georgiana! A demonstrat că tânăra NU este iubita lui!

Chiar dacă îți place foarte mult de el și aveți o compatibilitate sexuală foarte bună, fă-ți dorințele clare de la început și dacă nu aveți un numitor comun, nu sta crezând că în timp decizia sa se poate schimba. Încearcă să cunoști pe altcineva pentru că nu se știe niciodată de unde ar putea să răsară un Făt-Frumos în viața ta, care să te prețuiască la adevărata ta valoare!


Abonează-te pe

Citește și:

Întâlnire cu scântei între fostele iubite ale lui Ricardo de la Puterea Dragostei: Raluca și Manuela! ”Mi-a fost frică de tine”

Scandal monstru! Sebastian Dobrincu, de la PRO TV, și-a înșelat iubita cu o cântăreață celebră!

Cât de mult o iubește Jador pe Georgiana, femeia ținută "la secret" până acum! EXCLUSIV

Jador, filmuleț compromițător! Ella de la Puterea dragostei, în pat cu Iancu: „Stătea călare pe el”

S-a despărțit de iubit din cauza câinelui: „Dormim amândoi în același pat”


DISTRIBUIE
acest articol

Beauty

DESCOPERĂ: Scrub natural pentru buze senzuale. Cum pregătești acest exfoliant la tine acasă

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri