Ploaie de vedete la lansarea noii imagini a unui brand de design vestimentar!


Ane si Andra Feher, doua clujence geniale au reusit sa aduca o colectie unica, diferita si spectaculoasa pentru femei puternice si indraznete, ba mai mult decat atat, ne-au cucerit si prin colectia kids.

Peste 70 de vedete, jurnalistii, bloggeri si designeri au fost prezenti la evenimentul de lansare a noii imagini a brandului de design vestimentar Concepto.

Au fost alaturi de creatoarele Ane si Andra Feher din Cluj Napoca  numerosi invitati:  Andra si Catalin Maruta, Adina Galupa, Tily Niculae, Maria Radu, Giulia, Bianca Ionita, Andrei Leonte, Diana Bart, Camelia Baltoi, Simona Taranu, Oana Cosbuc, Andrei Nourescu, Maria Simion, Laura Gruia, Alina Galatescu, Alexia Talavutis, Raluca Stirbet, Eli Roman, Sanziana Negru, Mihaela Glavan, Adeline Catinas si lista continua.

Concepto este un brand de moda din Cluj-Napoca aflat pe piata de 3 ani, care s-a remarcat prin design, inovatie si calitate. Vedete precum Andra, Loredana, INNA, Adela Popescu, Antonia, Kaira, Alina si Diana Enciu au purtat si poarta Concepto.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Specialisti

Theodor Paleologu, despre alimentaţie: "Este rezonabil chiar să exagerăm" Interviurile Ancăi Bejan

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri