Ploaie de vedete la inaugurarea primului cinema 4DX din România! Iata ce tinute au purtat starurile!


Tocmai s-a lansat prima sala de cinematograf dotata cu tehnologie 4DX din Romania in cadrul unui eveniment la care au participat mai multe vedete.

 

Momentele importante ale serii au fost punctate cu efervescenta si umor de Cabral, MC-ul evenimentului, iar inainte de a intra in salile de cinema, invitatii s-au bucurat si de un concert special sustinut de Smiley.
Printre cei peste 1000 de invitati prezenti la aceasta lansare s-au numarat reprezentanti ai presei, bloggeri, colaboratori si parteneri ai companiei, precum si vedete: Andreea Ibacka, Tily Niculae, Maria Radu, Gianina Corondan, Oana Roman, Cristina Şiscanu, Cristina Herea, Mirela Vescan, Alin Galatescu, Andreea si Andrei Aradits, Marina Neagu si Daniel Nitoiu, Ilan si Alina Laufer, Alice Nastase-Buciuta, Oana Tache, Kamara, Camelia Baltoi, Andrei Nourescu, George Buhnici, Dan Cruceru, Mircea Zara, Tudor Giurgiu, Andreea Vasile.
Trailerele 4DX urmarite au fost pe placul vedetelor, acestea declarandu-se incantate de noua tehnologie, care presupune o experienta senzoriala completa, nu doar una vizuala sau sonora. Alaturi de personajele de pe ecran, vedetele au trait din plin scene „ca-n filme”, datorita scaunelor speciale care se misca in toate directiile, urmand cat mai fidel actiunea filmului, precum si datorita celorlalte efecte: Lumina, Miros, Vant si Apa.

Momentele importante ale serii au fost punctate cu efervescenta si umor de Cabral, MC-ul evenimentului, iar inainte de a intra in salile de cinema, invitatii s-au bucurat si de un concert special sustinut de Smiley.Printre cei peste 1000 de invitati prezenti la aceasta lansare s-au numarat reprezentanti ai presei, bloggeri, colaboratori si parteneri ai companiei, precum si vedete: Andreea Ibacka, Tily Niculae, Maria Radu, Gianina Corondan, Oana Roman, Cristina Şiscanu, Cristina Herea, Mirela Vescan, Alin Galatescu, Andreea si Andrei Aradits, Marina Neagu si Daniel Nitoiu, Ilan si Alina Laufer, Alice Nastase-Buciuta, Oana Tache, Kamara, Camelia Baltoi, Andrei Nourescu, George Buhnici, Dan Cruceru, Mircea Zara, Tudor Giurgiu, Andreea Vasile.Trailerele 4DX urmarite au fost pe placul vedetelor, acestea declarandu-se incantate de noua tehnologie, care presupune o experienta senzoriala completa, nu doar una vizuala sau sonora. Alaturi de personajele de pe ecran, vedetele au trait din plin scene „ca-n filme”, datorita scaunelor speciale care se misca in toate directiile, urmand cat mai fidel actiunea filmului, precum si datorita celorlalte efecte: Lumina, Miros, Vant si Apa.


Citește și:

Horoscop zilnic duminică, 25 octombrie 2020. Află ce zodie are o propune în căsătorie sau apariția unui bebeluș în familie!

Sfatul zilei de astăzi, duminică 25 octombrie. Gemenii se îndrăgostesc

Are cancer! Celebrul actor a transmis un mesaj disperat, chiar înainte de operație

Andreea Tonciu și Roxana Nemeș de la „Bravo, ai stil! Celebrities” au luat foc! "Te-ai cuplat cu unul și cu altul că să apari la televizor! Ești vedetă la altceva…"

Cum faci cei mai buni gogoșari în oțet pentru iarnă

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cum arată acum cea mai urâtă femeie din lume! Are 1 milion de urmăritori pe Facebook

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din In City
Parteneri