Planul secret pus la cale de Anda Adam si de Andrei Stoica cand s-au revazut dupa Exatlon! Ce vor spune partenerii lor de viata cand vor afla


Anda Adam si Andrei Stoica s-au revazut la o zi de la intoarcerea in tara a sportivului de la Exatlon. Cei doi au petrecut o seara frumoasa, alaturi de membrii familiei lor si au pus la cale un plan secret.

 

Anda Adam si Andrei Stoica au fost apropiati in timpul competitei Exatlon, unde ambii au luptat in echipa faimosilor, iar prietenia lor a depasit granita concursului. 

Cei doi se cunosc foarte bine, au o relatie bazata pe incredere si respect si, asa cum este si firesc si familiile lor s-au apropiat cand ei se aflau in Republica Dominicana.

 

 

Asa se faca ca, de 8 Martie, la o zi dupa ce revenise in tara de la Exatlon, Anda Adam a mers in vizita acasa la Andrei Stoica, alaturi de sotul, Sorin Andrei si fetita ei, Evelin.

In timpul unui live facut pe Instagram, mai in gluma, mai in serios, cei doi Anda Adam si Andrei Stoica au pus la cale un planul secret care, culmea! Ii vizeaza pe partenerii lor de viata.

Planul secret pus la cale de Anda Adam si Andrei Stoica. Ce faceau partenerii celor doi in timpul acesta

 

 

“N-ar fi rau sa ii vedem pe Andra si pe Sorin in locul nostru la Exatlon. Sa mearga si ei cat am muncit noi acolo si ce am mancat. N-ar fi rau deloc! Nu cred ca se termina emisiunea asta dupa un sezon, asa ca cine stie…” a spus Anda Adam, in timp ce Andrei Stoica o aproba intru totul.

Noroc ca partenerii celor doi de viata, Sorin si Andra, nu au fost atenti la ce declara Anda Adam si Andrei Stoica in timpul live-ului lor. Sorin si Andra se aflau in living, aveau grija de cei trei copii, baieteii lui Andrei Stoica si fetita Andrei Adam si pregateau cina festiva, de bun venit, pe care urmau sa o serveasca impreuna.

 

 

 

 

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Gabriela Cristea, mesaj emoționant. Toată lumea a început să plângă!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri