Placinta cu branza si stafide - reteta veche de la bunica


Aceasta reteta de placinta este delicioasa! Se face usor si nu ai nevoie de multe ingrediente.

Mod de preparare:

Aluatul de foietaj se lasa la dezghetat, la temperatura camerei.
Stafidele se vor hidrata in apa calduta, dupa ce au fost bine clatite.
Se amesteca branzeturile bine sfaramate, intr-un vas, se adauga zaharul, esenta, coaja de lamaie si se omogenizeaza compozitia.
Se incorporeaza ouale, apoi, in functie de cat de suculenta este compozitia, se adauga gris, 1-2 linguri.

Citeste continuarea aici.
 

DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Povestea fetei de la țară cu 10 absolut la Evaluarea Națională. „Tot timpul mi-am dorit să merg la mare, dar dacă nu s-a putut... O să merg într-o bună zi”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri