Pildele Sfântului Nicolae pentru fiecare zodie în parte. Prin ce necazuri vei trece şi cum va fi viaţa ta, în funcţie de ziua în care te-ai născut


Gemeni

In aceasta zodie se nasc cei mai prietenosi oameni. Leaga usor relatii cu cei din jur si stiu sa se faca placuti. Sunt comunicativi, sociabili si foarten veseli. In acelasi timp, atunci cand isi doresc ceva, se pot transforma in fiinte parsive si lipsite de sinceritate.

 

Isi negociaza drumul in viata si aplica acest lucru inclusiv in viata personala. Daca in spatiul profesional, acest lucru este cu siguranta un avantaj, acasa trebuie sa accepte compromisuri cu inima deschisa.

 

Acest lucru se va intampal cu greutate si va constitui cea mai mare cumpana a celor nascuti in Gemeni. Ei trebuie sa renunte la santajul emotional si la tertipuri si sa aiba curajul sa fie mai sinceri.

 

Rac

Nativii in Rac sunt cunscuti pentru atasamentul lor de familie. Intreava lor viata se concentreaza in aceasta zona si tot ce fac, fac pentru binele celor pe care ii iubesc. Insa uneori, fac acest „bine” cu forta si fara sa se consulte cu cei din jur.

 

In relatiile sentimentale, sunt foarte romantici insa au obiceiul sa isi sufoce partenerii. Au nevoie tot timpul de atentie si sunt tentati sa puna stapanire pe vietile celorlalti.

 

Aceasta va fi marea cumpana a celor nascuti in Rac. Trebuie sa invete sa ii lase liberi pe cei pe care ii iubesc, chiar daca asta inseamna uneori sa ii piarda, intr-un fel sau altul.

 

 

Leu

Leii sunt recunoscuti pentru orgoliul lor nemasurat care la va cauza tot soiul de neplaceri. Accepta foarte greu jumatatile de masura si compromisurile iar acest lucru se va intampla doar dupa ce se vor asigura ca ei sunt cei care au cel mai mult de castigat.

 

Vor avea numerosi parteneri de-a lungul vietii si le va fi destul de greu sa isi gaseasca jumatatea. Acest lucru nu se va intampla pentru ca le lipseste farmecul. Din contra, sunt persoane cuceritoare insa nu sunt parteneri foarte comozi.

Marea cumpana a vietiilor va fi cu sigurana renuntarea la orgoliul care ii poate indeparta inclusiv pe oamenii care ii iubesc cel mai mult pe acesti nativi.

Citeşte continuarea pe pagina următoare.

DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Cu ce nu trebuie să mâncăm niciodată micii. Este extrem de periculos pentru sănătate

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri