Pildele Sfântului Nicolae pentru fiecare zodie în parte. Prin ce necazuri vei trece şi cum va fi viaţa ta, în funcţie de ziua în care te-ai născut


Capricorn

Nativii in Capricorn sunt maestrii in ascunderea emotiilor si o fac cu atat de multa pricepere incat uneori, reusesc sa se pacaleasca singuri. Sunt persoane ambitioase si calculate pe care cu greu le poti lua prin surprindere. In spatele acestei imagini de piatra se ascund insa oameni calzi cu multa pofta de viata.

 

 

 

Ambitia va fi marea problema a acestor nativi. Isi doresc tot timpul sa ajunga sus, sa fie apreciati si laudati, maguliti si iar laudati, in ciuda faptului ca nu stiu cum sa accepte complimente. Sunt foarte competitivi si orice esec din viata profesionala va fi resimtit profund.

 

Marea lor cumpana va fi sa impace viata profesionala cu cea personala. De multe ori, atunci cand aleg cariera, ei se izoleaza de oameni. In acelasi timp, daca aleg o viata exclusiv in mediul personal, nu vor reusi sa se simta impliniti.

 

 

Varsator

Cei nascuti sub semnul Varsatorului se numara printre cele mai echilibrate zodii si nu vor intampina probleme majore. Sunt oameni deschisi, sinceri, cu simtul umorului si uneori, foarte sarcastici. Acest lucru nu le stirbeste din farmec pentru ca deosebesc foarte bine limita dintre ironie si malitiozitate. Au foarte multa incredere in ei insa esecurile profesionale sunt resimtite de catre Varsatori la fel de acut ca si cei nascuti in Capricorn.

 

Par cateodata, desprinsi din alte vremuri si traiesc de cele mai multe ori cu un picior inaintea timpului lor. De aceea, nu se fac intotdeauna intelesi de catre cei din jur.

 

O cumpana in destinul lor ar fi intemeierea unei familii. O astfel de responsabilitate poate apasa greu pe umerii Varsatorilor insa se vor achita onorabil de orice indatorire.

 

Citeşte continuarea pe pagina următoare.

 

 

DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Ce relație există între Otniela Sandu și Iulian Pîtea? Ea e cea mai dorită ”fermieră”; el, cel mai cuceritor exatlonist

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri