Pildele Sfântului Nicolae pentru fiecare zodie în parte. Prin ce necazuri vei trece şi cum va fi viaţa ta, în funcţie de ziua în care te-ai născut


Scorpion

 

Probabil ca acesti nativi fac parte dintre cele mai complicate si mai complexe semne ale zodiacului european. Desi sunt foarte charismatici si le place sa isi faca prieteni, Scorpionii au o latura foarte intunecata. Disprtuiesc uneori pe cei din jur fara vreun motiv plauzibil si pot tine dusmanie atat de mult incat uita de marul discordiei fara sa ierte cu adevarat.

 

In viata sentimentala nu te plictisesti cu siguranta langa ei insa poate deveni o cursa obositoare, mai ales daca partenerii Scorpionilor sunt la fel de orgoliosi sau de incapatanati ca acestia.

 

Cumpana pe care ei trebuie sa o treaca este legata de lipsa increderii. Chiar daca sunt mai mereu inconjurati de oameni, Scorpionii sunt mereu plin de suspiciuni si au garda ridicata.

 

 

Sagetator

 

Atunci cand vor, Sagetatorii sunt persoane pline de verva si foarte pasionale. Dar acest lucru se intampla destul de rar si se ascund in spatele unei masti de piatra. Sunt foarte greu de citit si iti poti da seama de starile lor de spirit doar daca ii cunosti foarte bine. Se spune ca cea mai expresiva parte a Sagetatorilor sunt ochii, pe care daca ii urmaresti cu atentie, poti afla despre acesti oameni mai multe decat vor sa arate.

 

In general, sunt contemplativi si foarte pasnici. Nu au obiceiul sa isi exprime emotiile si pot parea apatici si indiferenti chiar si atunci cand nu sunt asa.

 

Provocarea Sagetatorilor va fi sa treaca peste acest aer de indolenta si sa se deschida mai mult catre oamenii pe care ii iubesc. De asemenea, trebuie sa gaseasca echilibrul intre starile lor meditative si problemele concrete din vietile lor.

 

Citeşte continuarea pe pagina următoare.

DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Ce relație există între Otniela Sandu și Iulian Pîtea? Ea e cea mai dorită ”fermieră”; el, cel mai cuceritor exatlonist

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri