Blondina a explicat, pas cu pas, cum pregătește o rețetă rapidă pentru cină.
Artista Diana Matei este mereu activă în mediul online, atunci când nu se află pe scenă, iar aceasta reușește să împartă momente din familie și din activitățile de zi cu zi cu toți cei care o urmăresc.
Când vine vorba de preparatele din bucătărie, acesta ajunge adesea să se relaxeze și să împărtășească cu toți cei din online mâncăruri delicioase, iar când vine vorba de un preparat pe care îl găsește pe internet, nu ezită să încerce și ea noua rețetă.
Cum pregătește Diana Matei puiul cu broccoli la cuptor?
De această dată, artista a pregătit o cină rapidă, din piept de pui, broccoli, ouă, roșii, ceapă și condimente, astfel că a început prin a pune broccoli în tavă, a tăiat un piept de pui cubulețe pe care l-a amestecat cu patru ouă și smântână
grasă, a turnat toată compoziția peste broccoli, iar ulterior a venit cu încă un strat de parmezan. Pentru un plus de gust, Diana a tăiat felii de ceapă deasupra, alături de roșii, iar ultimul strat de parmezan a fost pus pentru a lega întreaga compoziție. Acest preparat a stat la cuptor timp de 45 de minute, iar cina rapidă este gata. A degustat preparatul alături de fiul ei, care i-a fost ajutor în bucătărie în toată această perioadă. Preparatul poate fi realizat și fără ceapă, pentru cei care nu o preferă în alimente. “Fac o cină rapidă. Pe internet găsești o grămadă de rețete. Am tăiat broccoli. Separat pun patru ouă și tăiem pieptul de pui. Am luat o caserolă de piept de pui pe care o voi tăia cubulețe. Cele patru ouă le batem foarte bine și adăugăm smântână mai grasă. Punem sare, piper, cașcaval. Am amestecat foarte bine cu pieptul. Se taie ceapa rondele. Puneți ceapă dacă vă place ceapa, dacă nu, nu o puneți. Punem și roșii. Radem parmezan pe deasupra și cam așa arată. O lăsăm la cuptor timp de 45 de minute. Nu s-a ars nimic.”, a povestit Diana Matei.