Artista Diana Matei a mărturisit la ce este atentă întotdeauna când realizează sarmalele.
Perioada de iarnă adună de fiecare dată la aceeași masă întreaga familie, iar preparatele delicioase nu lipsesc niciodată de pe mesele tuturor gurmanzilor. Astfel, în ultimele zile, rețele de socializare au fost transformate în adevărate bucătării virtuale, acolo unde rețete delicioase au fost pregătite și postate pentru a deveni inspirație tuturor celor care își doresc să transforme totul într-un adevărat festin. Artista Diana Matei a publicat, pe conturile de socializare, cum realizează sărmăluțele perfecte, dar și la ce anume este atentă de fiecare dată înainte ca acestea să ajungă la fiert.
Mărturisește că preferă să fie nici foarte mari, dar nici prea mici, iar cantitatea de carne trebuie să fie cea în funcție de mărimea frunzei de varză. „Estetica sărmăluței în funcție de foaia de varză, te asiguri că nu este nici prea mică, nici prea mare. Ai luat cantitatea de carne, nici prea mică, nici prea mare, ai împachetat-o. Dacă nu e frumoasă foaia de varză, rezolvăm.
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Cum realizează Diana Matei sarmalele și ce face înainte să le pună la fiert
Pentru un plus de dulceață la sarmale, artista adaugă morcovul la călit împreună cu ceapa, însă nu uită nici de condimentele necesare, cum ar fi cimbru, piper, sare și boia.
Înainte ca orezul să fie amestecat cu legumele și carnea, acesta este lăsat la înmuiat, adăugat ulterior în compoziția realizată, apoi înfășoară sărmăluțele și le lasă la fiert. „Facem sarmale, facem ciorbă de perișoare. Fără salată de Boeuf nu se poate. Mie-mi place să pun un pic de ceapă la călit, la fel și morcovul. Morcovul îi dă puțină dulceață. Eu gătesc pentru multă lume. Am înmuiat și orezul.@dianamateiofficial Curs de estetică a sărmăluței 😆 #funnyvideoscomedy #sarmaleedelicioase #sarmale #fyp #foryoupage❤️❤️ ♬ sunet original- Diana Matei