Petrică Nicoară, confesiuni dureroase despre regretele sale din viață. Artistul vorbește cu lacrimi în ochi despre toate greșelile făcute. “Nu știu de ce a stat. Dumnezeu a ținut-o lângă mine.”

Petrică Nicoară, confesiuni dureroase despre regretele sale din viață. Artistul vorbește cu lacrimi în ochi despre toate greșelile făcute. “Nu știu de ce a stat. Dumnezeu a ținut-o lângă mine.”
Petrică Nicoară, confesiuni dureroase despre regretele sale din viață. Artistul vorbește cu lacrimi în ochi despre toate greșelile făcute. “Nu știu de ce a stat. Dumnezeu a ținut-o lângă mine.”

Petrică Nicoară a făcut destăinuiri cu privire la regretele sale.

Petrică Nicoară, cunoscutul saxofonist, tatăl lui Armin Nicoară, a avut o viață plină de greutăți, atât în perioada copilăriei și adolescenței, cât și ajuns la maturitate, iar din cauza geloziei, din declarațiile sale repetate, a ajuns să-i aplice același tratament soției sale pe care l-a văzut și el, la rândul lui, în familie, aplicat mamei sale de către tată.

Invitat în cadrul emisiunii În Oglindă, cunoscutul saxofonist a făcut mărturisiri crunte cu privire la comportamentul lui față de familie, iar când a fost întrebat ce anume regretă, acesta a spus că absolut tot legat de

soția și copiii lui. Regretă certurile și bătăile și nu-și găsește niciun fel de explicație pentru care, cu toate acestea, soția lui a ales să rămână lângă el.

“Tot regret. Tot ce i-am făcut soției mele. Ceartă și bătăi, pentru că de multe ori mă gândesc dacă eram în America, o palmă dacă ai dat la soție sau la copil, ai terminat totul. Am fost dur cu ea, nu găsesc altă explicație, nu știu de ce a stat.

Nu a stat pentru banii mei, pentru frumusețea mea. Doar Dumnezeu a ținut-o lângă mine. Nu am multe.”, a povestit Petrică Nicoară.

Petrică Nicoară, despre succesul fiului său, saxofonistul Armin Nicoară

Citește și: Petrică Nicoară, amintiri dureroase din vremea copilăriei sale. Efortul pe care îl făcea să ajungă la școală. “Miroseam când intram în clasă. M-au pus în ultima bancă.”

Petrică și Armin Nicoară
Petrică și Armin Nicoară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Petrică Nicoară, dezvăluiri dureroase despre lipsurile materiale din copilărie: „Acolo dormeau 6 persoane. Toți mieii de la oi, îi aducea să îi bage la noi în cameră pentru că era cald.”

Saxofonistul a spus că de multe ori nu găsește explicație pentru anumite situații din viața lui, iar acest lucru s-a întâmplat și în cazul soției și copiilor, cum nu înțelege nici cum a ajuns

fiul său să-l depășească în meserie. Faptul că peste tot unde merge în țară sau în străinătate vede că Armin este cunoscut și îndrăgit, nu poate să-l facă decât fericit până la lacrimi, în ciuda tuturor celor întâmplate între ei.

“La unele exemple din viața mea nu pot să dau un răspuns, să spun că de aceea s-a întâmplat sau a stat cu mine. Cum nu înțeleg nici cu Armin că a ajuns să mă depășească în meserie.

Eu am avut o energie, am început să compun, să am aparatură și să vină Armin.. Oriunde mă duc în lumea asta cu metroul, Armin. Îmi vine să plâng.”, a mai spus cunoscutul artist.

Citește și: VIDEO Irinuca a ajuns în România! Irinel Columbeanu și-a așteptat fiica în aeroport și a îmbrățișat-o timp de minute întregi: „Sunt emoționat”- kanald.ro

Citește și: Cea mai frumoasă zi, transformată într-o traumă! Zeci de copii au fost implicați într-un accident, în timp ce se aflau în excursie. O persoană a murit- stirilekanald.ro

 

 



Citește și:

Durere de ovare – cauze subiacente și tratament

Petrică Nicoară, mărturisiri cutremurătoare cu privire la perioada geloziei sale. Cum a fost afectat Armin în tot acest timp. „Doamne, cum ai putut să-mi iei puterile la copilul meu?”

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Saveta Bogdan, colaborare cu Jador? Cântăreața de muzică populară este deschisă la noi orizonturi

Cum să organizezi un picnic de poveste. Tot ce ai nevoie pentru un moment de relaxare în natură

Rebecca, în lacrimi! „Mă simt prost!” Aflați cum va reacționa Antoni și ce se va întâmpla cu relația lor, sâmbătă, 15 iunie, într-o nouă ediție incendiară a emisiunii Casa iubirii, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies