Petrică Nicoară, amintiri dureroase din vremea copilăriei sale. Efortul pe care îl făcea să ajungă la școală. “Miroseam când intram în clasă. M-au pus în ultima bancă.”

Petrică Nicoară, amintiri dureroase din vremea copilăriei sale. Efortul pe care îl făcea să ajungă la școală. “Miroseam când intram în clasă. M-au pus în ultima bancă.”
Petrică Nicoară, amintiri dureroase din vremea copilăriei sale. Efortul pe care îl făcea să ajungă la școală. “Miroseam când intram în clasă. M-au pus în ultima bancă.”

Petrică Nicoară a povestit în lacrimi despre copilăria sa.

Petrica Nicoara, tatăl cunoscutului saxofonist Armin Nicoara, și-a deschis sufletul și a recunoscut că, atât copilăria lui, cât și viața sa, nu a fost  una frumoasă, deoarece a fost marcat de lipsuri și de multe certuri în familie, așa cum chiar el a declarat. Invitat în cadrul emisiunii În Oglindă, moderată de Mihai Ghiță, pe lângă toate subiectele de viață abordate, acesta și-a deschis sufletul și cu lacrimi în ochi a povestit o parte din copilăria sa, care nu a fost una deloc ușoară, mai ales în primii patru ani de școală, când a făcut clasele primare în sat.

Condițiile meteo din iarnă îl făceau să ajungă la școală foarte greu, iar acesta mergea de fiecare dată cu încălțările și hainele ude. Nici când ajungea acolo nu avea parte de o atmosferă mai prietenoasă, deoarece colegii mereu îl jigneau din cauza poreclei sale.  “Când am mers la școală, în primele clase, în sat, făceam naveta, iarna era nenorocire. Era frig, zăpada de jumate de metru, se topea în opinci, ajungeam la școală, iar unii copii mă jigneau, pentru că mie mi se spunea în familie “a lui Sârbu”, de aceea mi-au și spus Petrică Nicoară Sârbu.
Și Sârbu… că au venit sârbii în România și să plece.”,
a povestit Petrică Nicoară.

Petrică Nicoară, amintiri în lacrimi din perioada copilăriei sale

Citește și: Petrică Nicoară, mărturisiri cutremurătoare cu privire la perioada geloziei sale. Cum a fost afectat Armin în tot acest timp. „Doamne, cum ai putut să-mi iei puterile la copilul meu?”

Petrică Nicoară
Petrică Nicoară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Petrică Nicoară, dezvăluiri dureroase despre lipsurile materiale din copilărie: „Acolo dormeau 6 persoane. Toți mieii de la oi, îi aducea să îi bage la noi în cameră pentru că era cald.”

Își amintește, cu lacrimi în ochi, că nu era îngrijit atunci când era la școală, nu era spălat cum erau ceilalți copii și nu avea haine curate, iar pentru acest lucru era marginalizat în ultima bancă.

Artistul se ruga adesea să fie dus la o școală departe și să scape din acel sat. „ Plus că nu eram spălat, miroseam, îmi dau seama acum. Miroseam acolo, când intram în clasă… m-au pus în ultima bancă cu un prieten, consătean. Era foarte greu să merg la școală, nu mă acceptau, atunci gândurile mele în cei patru ani erau “Doamne, ia-mă, du-mă la școală departe, la Caransebeș, la Timișoara”, pentru că frații mamei erau la Timișoara.”
, a mai spus Petrică Nicoară.

Citește și: Dana Roba, cutremurată la priveghiul Ancăi Molnar. Ce mesaj emoționant a transmis make-up artista pentru familia Ancăi- kanald.ro

Citește și: Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu- stirilekanald.roCitește și:

Ce poți mânca dacă ai bilă leneșă? Regim alimentar bilă leneșă

Petrică Nicoară, destăinuiri dureroase despre cum a influențat comportamentul său din familie boala pe care o are Armin. „Mă depășește total.”

Fiica Andreei Marin, apariție de senzație într-o rochie MINI și mulată. Imaginile fac furori

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Kevin Jonas, membrul formației "Jonas Brothers", primele declarații dupa operația de cancer

Stirile Kanal D de la ora 19:00, in topul preferintelor telespectatorilor

Robi, afirmații dureroase despre Virginia! „Nu mi-a plăcut niciodată!” Aflați cum va reacționa concurenta dar și ce se va întâmpla între Roberta și Sebastian, joi, 13 iunie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

E oficial! Se vor organiza noi alegeri! Situație cu totul nemaivăzută în România


Cookies