Petrică Nicoară, confesiuni dureroase despre regretele sale din viață. Artistul vorbește cu lacrimi în ochi despre toate greșelile făcute. “Nu știu de ce a stat. Dumnezeu a ținut-o lângă mine.”

Petrică Nicoară, confesiuni dureroase despre regretele sale din viață. Artistul vorbește cu lacrimi în ochi despre toate greșelile făcute. “Nu știu de ce a stat. Dumnezeu a ținut-o lângă mine.”
Petrică Nicoară, confesiuni dureroase despre regretele sale din viață. Artistul vorbește cu lacrimi în ochi despre toate greșelile făcute. “Nu știu de ce a stat. Dumnezeu a ținut-o lângă mine.”

Petrică Nicoară a făcut destăinuiri cu privire la regretele sale.

Petrică Nicoară, cunoscutul saxofonist, tatăl lui Armin Nicoară, a avut o viață plină de greutăți, atât în perioada copilăriei și adolescenței, cât și ajuns la maturitate, iar din cauza geloziei, din declarațiile sale repetate, a ajuns să-i aplice același tratament soției sale pe care l-a văzut și el, la rândul lui, în familie, aplicat mamei sale de către tată.

Invitat în cadrul emisiunii În Oglindă, cunoscutul saxofonist a făcut mărturisiri crunte cu privire la comportamentul lui față de familie, iar când a fost întrebat ce anume regretă, acesta a spus că absolut tot legat de

soția și copiii lui. Regretă certurile și bătăile și nu-și găsește niciun fel de explicație pentru care, cu toate acestea, soția lui a ales să rămână lângă el.

“Tot regret. Tot ce i-am făcut soției mele. Ceartă și bătăi, pentru că de multe ori mă gândesc dacă eram în America, o palmă dacă ai dat la soție sau la copil, ai terminat totul. Am fost dur cu ea, nu găsesc altă explicație, nu știu de ce a stat.

Nu a stat pentru banii mei, pentru frumusețea mea. Doar Dumnezeu a ținut-o lângă mine. Nu am multe.”, a povestit Petrică Nicoară.

Petrică Nicoară, despre succesul fiului său, saxofonistul Armin Nicoară

Citește și: Petrică Nicoară, amintiri dureroase din vremea copilăriei sale. Efortul pe care îl făcea să ajungă la școală. “Miroseam când intram în clasă. M-au pus în ultima bancă.”

Petrică și Armin Nicoară
Petrică și Armin Nicoară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Petrică Nicoară, dezvăluiri dureroase despre lipsurile materiale din copilărie: „Acolo dormeau 6 persoane. Toți mieii de la oi, îi aducea să îi bage la noi în cameră pentru că era cald.”

Saxofonistul a spus că de multe ori nu găsește explicație pentru anumite situații din viața lui, iar acest lucru s-a întâmplat și în cazul soției și copiilor, cum nu înțelege nici cum a ajuns

fiul său să-l depășească în meserie. Faptul că peste tot unde merge în țară sau în străinătate vede că Armin este cunoscut și îndrăgit, nu poate să-l facă decât fericit până la lacrimi, în ciuda tuturor celor întâmplate între ei.

“La unele exemple din viața mea nu pot să dau un răspuns, să spun că de aceea s-a întâmplat sau a stat cu mine. Cum nu înțeleg nici cu Armin că a ajuns să mă depășească în meserie.

Eu am avut o energie, am început să compun, să am aparatură și să vină Armin.. Oriunde mă duc în lumea asta cu metroul, Armin. Îmi vine să plâng.”, a mai spus cunoscutul artist.

Citește și: Iancu Sterp și Denisa Coțolan și-au pus fanii pe jar! „Fetiță sau băiat?”. Detaliul care i-a dat de gol- kanald.ro

Citește și: A murit la 36 de ani în timp ce se afla în vacanță. "Regina frumuseții", atac de cord pe iaht- stirilekanald.ro

 

 Citește și:

Cele mai așteptate filme si seriale noi din 2024

Petrică Nicoară, mărturisiri cutremurătoare cu privire la perioada geloziei sale. Cum a fost afectat Armin în tot acest timp. „Doamne, cum ai putut să-mi iei puterile la copilul meu?”

ȘOCANT! Vedeta care a ajuns să mănânce din gunoaie. Sărăcia a TRANSFORMAT-O total. FOTO

Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta

O mamă își strigă suferința. Copilul ei cu sindromul Down, discriminat de educatoarele Grădiniței la serbare: "Am rămas cu un gust amar despre ce s-a întâmplat"

Teo, Dan Negru, Denise Rifai și Ilinca Vandici, premianți în cadrul petrecerii aniversare Viva! 2024

Roberta și Sebastian, scandal cumplit înainte de date! „Nu mai pot de nervi!” Concurentul nu s-a putut abține când a văzut ce a putut să facă iubita lui

Localitatea din România fără caniculă! Ieri au fost doar 13 grade. Singura oază de răcoare din țară


Cookies