Tine pana la doua saptamani in frigider si este foarte versatil – poate fi folosit de la salate pana la supe.
Ingrediente (2 cesti)
– 200 ml ulei de masline presat la rece
– 2 cesti de busuioc proaspat
– 6 catei de usturoi
– 2 cesti fistic crud (hidratat cel putin 2 ore)
Combina intr-un blender de mare putere uleiul de masline, busuiocul si usturoiul pana cand se formeaza un amestec gros, de culoare verde. Adauga fisticul si continua sa amesteci pana cand pasta devine cremoasa. Voilà!
Sursa: Viataverdeviu.ro
Ingrediente (2 cesti)
– 200 ml ulei de masline presat la rece
– 2 cesti de busuioc proaspat
– 6 catei de usturoi
– 2 cesti fistic crud (hidratat cel putin 2 ore)
Combina intr-un blender de mare putere uleiul de masline, busuiocul si usturoiul pana cand se formeaza un amestec gros, de culoare verde.
Adauga fisticul si continua sa amesteci pana cand pasta devine cremoasa. Voilà!
Sursa:
Viataverdeviu.ro