Peste un milion si jumatate de romani au urmarit aseara show-ul “Roata Norocului”


Duminica, 25 octombrie, norocul le-a suras concurentilor care au venit pregatiti cu vocalele si consoanele la emisiunea “Roata Norocului”.

 

Marian Mexicanu a adus bucurie pe chipul unui baietel care a luptat cu o boala necrutatoare. Avand alaturi de el parintii si cei 5 frati, Teo a invins cancerul, insa lipsurile materiale persista si nu dau pace familiei. Mai mult, pe langa premiile castigate de artist, Teo va beneficia de o bursa de educatie oferita de Scoala Romano-Finlandeza.
“Este foarte greu ca un copil de 12 ani sa infrunte si sa se lupte cu o astfel de boala. Am luptat pentru Teo asa cum as fi facut-o pentru unul dintre membri familiei mele”, a spus Marian Mexicanu in emisiunea “Roata Norocului”.
Indiferent de castigurile de la “Roata Norocului”, fiecare dintre copiii pentru care vor juca vedetele va beneficia o bursa de educatie oferita de Scoala si Gradinita Romano-Finladeza. In cadrul campaniei ”Salvator de viitor”, initiate de Scoala si Gradinita Romano-Finlandeza alaturi de Kanal D, Habitat for Humanity Romania si Proconsul putem ajuta impreuna mai multi micuti care se confrunta cu dificultati financiare si care au nevoie de sprijinul nostru, al tuturor, pentru a-si construi un viitor frumos. Impreuna, putem construi un centru comunitar, in care copii din familii sarace vor beneficia de un program educational complet, masa si supraveghere constanta.
Cu un sms la 8838, in valoare de 2 euro, vom putea face acest lucru posibil! Numarul este valabil in retelele Vodafone, Orange si Telekom.
Editia de duminica, 25 octombrie, a adunat in fata micilor ecrane 1.187.000 de telespectatori. In intervalul 20:00 – 22:00, emisiunea a inregistrat 6,4% rating si 12,6% cota de piata, pe targetul National. Minutul de aur, atins la 21:14, a strans in fata micilor ecrane peste un milion si jumatate (1.517.000) de romani.

Marian Mexicanu a adus bucurie pe chipul unui baietel care a luptat cu o boala necrutatoare. Avand alaturi de el parintii si cei 5 frati, Teo a invins cancerul, insa lipsurile materiale persista si nu dau pace familiei. Mai mult, pe langa premiile castigate de artist, Teo va beneficia de o bursa de educatie oferita de Scoala Romano-Finlandeza. “Este foarte greu ca un copil de 12 ani sa infrunte si sa se lupte cu o astfel de boala. Am luptat pentru Teo asa cum as fi facut-o pentru unul dintre membri familiei mele”, a spus Marian Mexicanu in emisiunea “Roata Norocului”.

Indiferent de castigurile de la “Roata Norocului”, fiecare dintre copiii pentru care vor juca vedetele va beneficia o bursa de educatie oferita de Scoala si Gradinita Romano-Finladeza. In cadrul campaniei ”Salvator de viitor”, initiate de Scoala si Gradinita Romano-Finlandeza alaturi de Kanal D, Habitat for Humanity Romania si Proconsul putem ajuta impreuna mai multi micuti care se confrunta cu dificultati financiare si care au nevoie de sprijinul nostru, al tuturor, pentru a-si construi un viitor frumos. Impreuna, putem construi un centru comunitar, in care copii din familii sarace vor beneficia de un program educational complet, masa si supraveghere constanta. Cu un sms la 8838, in valoare de 2 euro, vom putea face acest lucru posibil! Numarul este valabil in retelele Vodafone, Orange si Telekom.

Editia de duminica, 25 octombrie, a adunat in fata micilor ecrane 1.187.000 de telespectatori. In intervalul 20:00 – 22:00, emisiunea a inregistrat 6,4% rating si 12,6% cota de piata, pe targetul National. Minutul de aur, atins la 21:14, a strans in fata micilor ecrane peste un milion si jumatate (1.517.000) de romani.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Cristina Şişcanu, în scandal cu Andreea Tonciu și Roxana Nemeș! "Ești o vulpiță foarte mică, șireată!"

Bombă în showbiz! Cu cine se iubește, de fapt, Lidia Buble

Sfatul zilei de astăzi, luni 30 noiembrie 2020. Leii, predispuși la accidente

Maurice Munteanu a desființat-o total pe Xonia! "Este o nenorociere și de-o pocenie rară!"

Horoscop zilnic luni, 30 noiembrie 2020! Nativii zodiei Fecioară primesc o propunere promițătoare!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic marți, 1 decembrie 2020. Nativii zodiei Scorpion trebuie să riște mai mult!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri