Pepe regretă divorțul de Raluca Pastramă? „Ea a pus punct!”


Pepe a făcut declarații surprinzătoare despre divorțul de Raluca Pastramă, la numai patru luni după ce aceștia și-au spus „adio” definitiv.


In articol:

Au trecut patru luni de când Raluca Pastramă și Pepe au semnat actele de divorț și în urmă cu puțin timp, artistul a făcut o serie de mărturisiri suprinzătoare. Acesta a recunoscut că regretă faptul că, după mai bine de 9 ani, mariajul lor s-a destrămat.

Pepe și Raluca Pastramă au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, având împreună două fetițe superbe. În acest moment, fiicele lui Pepe au rămas în grija mamei, iar artistul locuiește singur.

Raluca si pepe noutati

Citeste si: TOTUL despre cine este Bianca Iordache// Dansatoarea care i-a furat inima lui Pepe și lui Alex Bodi

Raluca a pus punct. Cumva, viața mea de acum este suma tuturor întâmplărilor din viața mea. Am înțeles ceva din fiecare etapă a vieții mele. Nu mi-aș fi dorit să divorțez. Acum, de Raluca, nu de Oana. Vorbim de copii, de familie. În momentul ăla nu înțelegeam de ce se întâmplă. Dacă aș fi făcut altfel, aș fi avut de tras foarte mult. Mulți m-au acuzat în trecut că de ce am fost atât de calm.

Am tras aer în piept și am zis că de acum sunt singur”,  a spus Pepe  la Xtra Night Show.

Citeste si: Pepe nu se mai întoarce la Raluca Pascu! A fost cucerit de Bianca Iordache

Pepe, pregătit pentru o nouă relație? „Sunt în tatonări…”

Pepe a mărturisit de curând că nu poate spune că este implicat într-o nouă relație, însă a recunoscut că este în tatonări, deci există o persoană specială în viața artistului, însă probabil lucrurile nu au evoluat suficient între cei doi,

întrucât divorțul de Raluca este destul de recent.

„Cred în dragoste adevărată. Nu pot să judec o persoană după alta. Fiecare femeie din viața mea a avut parte de același tratament, i-am pus lumea la picioare, a fost iubită, respectată și i-am oferit libertate și susținere, fiecare a știut ce să facă cu ele.  Am avut etape furmoase de iubire cu fiecare persoană din viața mea. Am ajuns în punctul în care mă simt iubit, respectat.

Nu sunt într-o relație, sunt în tatonări. Mi-e simplu să spun că sunt și în cinci relații, nu am nici cea mai mică jenă. Dumenzeu îți oferă peste noapte câte o șansă de asta pe care nu o poți rata. În momentul în care conștientizezi că e ceva ce merită, mă arunc și în prăpastie, fără regrete, fără să mă gândesc”, a mărturisit Pepe.

Divorțul lui pepe de raluca

Citeste si: Pepe și Raluca Pastramă, întâlnire emoționantă de Paște

Raluca și Pepe au ales să divorțeze la notar

„Acte! Nu e așa simplu! – (n.r.: a răspuns după ce a fost întrebat de ce a durat atât de mult) – Exact cum ne-am dorit. Copiii vor rămâne la amândoi, suntem părinți amândoi! E o treabă cât se poate de normală, fără niciun fel de conflict, exact cum am spus! E foarte bine. E bine că nu s-a întâmplat nimic grav. Ne-am înțeles ca doi oameni maturi. E exact cum și-a dorit și cum ne-am înțeles!”, a declarat Pepe după ce a semnat actele de divorț.


Abonează-te pe

Citește și:

BIANCA IORDACHE: Cine este și cu ce se ocupă fosta iubita a lui Alex Bodi

Unde a dispărut iubita lui Reghecampf! Antrenorul a fost surprins singur

Despre funcționalitatea foliei pentru solarii dintr-un material agrotextil foarte rezistent

Obtine un permis de barca pentru ape interioare, lacuri, fluvii si Delta Dunarii!

Bianca Drăgușanu și-a topit acidul din buze! Prima imagine cu vedeta după ultima intervenție

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

CITEȘTE: Ce zodie sunt în zodiacul chinezesc? Lista cu semnele și anii care le corespund

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri