Patru tehnici prin care femeile pot simți mai multă plăcere în timpul actului sexual

tehnici de facut dragoste
Patru tehnici prin care femeile pot simți mai multă plăcere în timpul actului sexual

Studiile au demonstrat că există anumite tehnici prin care femeile pot simți mai multă plăcere în timpul actului sexual. Iată care sunt acestea.

Plăcerea sexuală trebuie să fie simțită, în egală măsură, de către ambii parteneri. Dacă în cazul bărbaților, lucrurile sunt mai simple, când vine vorba de femei, situația se complică puțin. Puteți apela însă la câteva tehnici, prin care femeile să se simtă în largul lor și să se bucure de actul sexual. Nu toate femeile ajung la orgasm doar prin simpla penetrare. Stați liniștite, nu este o problemă gravă, doar că nu aveți de ce să vă mulțumiți cu puțin.

Există anumite proceduri care fac ca și reprezentantele sexului frumos să simtă la fel de multă plăcere ca și bărbații. Și nu sunt povești. 

Cele mai bune tehnici pentru plăcerea feminină

Citeste si: Tipuri de sărut și semnificația acestora

sanatatea sexuala a femeii

Citeste si: CITEȘTE: De ce bărbații nu răspund la mesaje

S-au făcut studii referitoare la acest subiect. Specialiștii în sănătatea sexuală și reproductivă au ajuns la concluzia că sunt 4 tehnici care le pot ajuta pe femei.

În primul rând, trebuie plecat de la ideea că plăcerea sexuală este un drept fundamental. Nicio femeie nu trebuie să creadă că are o problemă, dacă își dorește să aibă orgasm.

Totul ține de educația sexuală, până la urmă, iar aceasta nu ar trebui să fie un subiect tabu. Așadar, cele 4 tehnici care le pot fi de folos femeilor care nu pot avea orgasm doar prin penetrare sunt următoarele: Denumite Angling (Ajustarea unghiului), Rocking (Balansare), Shallowing (Diminuarea adâncimii) și Pairing (Asociere).

Studiile au scos la iveală faptul că tehnica Angling este, de departe, cea mai potrivită. 87,5% dintre persoanele care au participat la acest studiu au răspuns că în acest mod, au reușit să simtă cea mai multă plăcere.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Denumite Angling

Este tehnica ce înseamnă, de fapt, rotirea sau înălțarea pelvisului, până în momentul în care femeia găsește unghiul perfect pentru ea.

Shallowing

Este procedura care presupune ca penetrarea să se facă doar la suprafața vaginului.

Pairing

Poate fi mai greu de acceptat pentru unii bărbați, pentru că implică și o jucărie sexuală. Astfel, în timpul penetrării, bărbatul îi atinge clitorisul femeii cu o jucărie, pe care și-o pot alege ambii parteneri.

Rocking

Această tehnică implică mișcarea bazei penisului, în așa fel încât aceasta să atingă în permanență clitorisul.

Orgasmul feminin, subiect tabu?

Citeste si: CITEȘTE: De ce bărbații nu răspund la mesaje

sanatate sexuala

Din păcate, și societatea în care trăim îngreunează discuțiile și înțelegerea actului sexual, așa cum ar trebui.

Rușinea și faptul că sexul, în special când vine vorba despre femei, este privit ca pe o chestie mult prea intimă, despre care nu ar trebui să se vorbească deschis, duc la multe probleme în cuplu.

Femeile trebuie să știe că fiecare corp este diferit, de la caz la caz, și tocmai de aceea nu poate exista o regulă universal valabilă.

Citește și: Imagini apocaliptice din Capitală! Grindina și vijeliile au făcut prăpăd joi noapte: străzi inundate, copaci căzuți și sute de locuințe afectate- kanald.ro

Citește și: "Era sânge, era casa groazei!"- Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de supraveghere- stirilekanald.ro

Asta nu înseamnă că trebuie să renunțați la plăcerea sexuală și să priviți sexul doar ca pe o activitate care îi produce plăcere bărbatului.

Discutați deschis cu partenerul dumneavoastră și încercați să găsiți împreună cea mai bună tehnică, prin care să ajungeți la orgasm.

Studiile au scos la iveală și faptul că multe femei se plâng de sexul oral pe care îl primesc de la partener.
Problema principală este aceea că bărbații pun prea puțină presiune, în timpul acestei activități.

Este adevărat că nu este nevoie de multă forță, pentru ca aceasta poate duce la durere, însă bărbații trebuie să știe că nici nu trebuie să cadă în extrema cealaltă și să se poarte cu vaginul unei femei ca și când ar fi o floare ce se poate rupe la prima atingere. Femeile care au răspuns intrebărilor din cadrul studiului au recunoscut că și-ar dori ca partenerii să-și folosească și degetele, în timpul sexului oral.

În acest fel, femeia poate ajunge la un orgasm exploziv. Sexologii le transmit femeilor că, în primul rând, ele trebuie să-și cunoască propriul corp și să știe exact ce le aduce plăcere.

Citeste si: Cum să ajungi mai repede la orgasm. Trucuri pe care toate femeile trebuie să le știe

Cel mai important aspect este acela că multe femei nu știu care este, de fapt, dimensiunea clitorisului. Sexologii spun că acesta se întinde și spre interiorul vaginului și nu este situat doar pe osul pubian.

Acolo se află doar vârful, dar pentru a ajunge la un orgasm care să dureze mai mult și care să implice atât vaginul, cât și clitorisul, trebuie stimulat întreg clitorisul.Citește și:

Aveţi pulsul mare? Ce dietă trebuie să urmaţi

DESCOPERĂ: Cum să devii stewardesă. Pașii pe care trebuie să îi faci și ce condiții trebuie să îndeplinești

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Chris Martin, dezamăgit de reacția românilor: "Poate nu înțelegeți ce fel de oameni aveți în România". Liderul formației Coldplay a explicat decizia de a-l invita pe Babasha să cânte alături de ei

Cum să treci peste o despărțire. 5 sfaturi utile care te vor ajuta în această perioadă

Ți se rupe sufletul! Mesajul sfâșietor transmis de fiul Ancăi Molnar după decesul mamei sale: „Te iubesc și te voi iubi mereu”

„A crăpat inima în el” Cine e Mircea Tat, consilierul mort după alegeri


Cookies