Patricia (Amadeus), transformata in Zana Pamantului! A fost model pentru tinerii designeri de la Universitatea de Arte!


Patricia Cimpoiasu, artista din trupa Amadeus, a fost implicata intr-un nou proiect fashion, de aceasta data apartinand studentilor departamentului Moda al Universitatii de Arte Bucuresti.

 

Acestia, alaturi de hairstylistul Cristina Grama, au transformat-o pe frumoasa bruneta intr-un personaj de basm.
Patricia a imbracat costume realizate de studentii talentati si a fost coafata si machiata timp de trei ore pentru a ajunge in final un personaj ce apartine unuia din cele cinci elemente ale naturii, pamantul.
Rezultatul final a fost expus in cadrul Targului Romania Fashion Trends and Brands, unde Patricia, alaturi de alte modele, a fost admirata de publicul vizitator. Ulterior, artista, alaturi de colegele sale din trupa Amadeus, transformate la randul lor in personaje apartinand elementelor foc, aer si lemn, au sutinut un scurt concert.
“Machiajul si hairstylingul au inceput la ora sase dimineata. Cristina Grama si colegii sai de la Fason Salon au lucrat pe parul meu natural, fara a pune extensii. Intotdeauna procedeaza asa in proiectele lor. Ma bucura faptul ca Amadeus are ocazia sa colaboreze cu tineri talentati. Prin toate proiectele de pana acum am sustinut arta si ne implicam cu drag in actiuni culturale si artistice”, declara Patricia Cimpoiasu.
Coafurile modelelor au fost parte din noua colectie de tip expozitie a Cristinei Grama.
“Colectia “Echilibru” reprezinta, in viziunea noastra, comunicarea si armonia dintre cele cinci elemente esentiale ale naturii: apa, foc, aer, pamant, lemn. Muzele noastre sunt suflete care, in generozitatea lor, isi ofera neconditionat frumusetea si darurile.Natura este o prezenta insufletita ce se contopeste cu muzica, forma si culoarea, putere si iubire. Participa la zbuciumul existentei umane, dar este si leagan de ocrotire si de formare, taram de vis si de implinire.
Apa, focul, aerul, pamantul, lemnul sunt, de fapt, fiinte, insa nu se arata oricui. Doar cei cu mintea si inima deschise le pot vedea si, din frumusetea lor inteleasa, pot recrea echilibrul lumii", explica hairstylistul Cristina Grama, simbolismul colectiei sale de coafuri.
Patricia Cimpoiasu a fost implicata pana in prezent in multe proiecte de moda. A absolvit cursurile de “Stilism si Tendinte in Moda”, cursul de confectionare a tinutelor vestimentare in croitoria de dama si a urmat cursurile de Design Vestimentar. In plus, a fost si model pentru mai multe campanii fashion publicate in reviste glossy.

Acestia, alaturi de hairstylistul Cristina Grama, au transformat-o pe frumoasa bruneta intr-un personaj de basm.Patricia a imbracat costume realizate de studentii talentati si a fost coafata si machiata timp de trei ore pentru a ajunge in final un personaj ce apartine unuia din cele cinci elemente ale naturii, pamantul.

Rezultatul final a fost expus in cadrul Targului Romania Fashion Trends and Brands, unde Patricia, alaturi de alte modele, a fost admirata de publicul vizitator. Ulterior, artista, alaturi de colegele sale din trupa Amadeus, transformate la randul lor in personaje apartinand elementelor foc, aer si lemn, au sutinut un scurt concert.“Machiajul si hairstylingul au inceput la ora sase dimineata. Cristina Grama si colegii sai de la Fason Salon au lucrat pe parul meu natural, fara a pune extensii. Intotdeauna procedeaza asa in proiectele lor. Ma bucura faptul ca Amadeus are ocazia sa colaboreze cu tineri talentati. Prin toate proiectele de pana acum am sustinut arta si ne implicam cu drag in actiuni culturale si artistice”, declara Patricia Cimpoiasu.

Coafurile modelelor au fost parte din noua colectie de tip expozitie a Cristinei Grama.

“Colectia “Echilibru” reprezinta, in viziunea noastra, comunicarea si armonia dintre cele cinci elemente esentiale ale naturii: apa, foc, aer, pamant, lemn. Muzele noastre sunt suflete care, in generozitatea lor, isi ofera neconditionat frumusetea si darurile.Natura este o prezenta insufletita ce se contopeste cu muzica, forma si culoarea, putere si iubire. Participa la zbuciumul existentei umane, dar este si leagan de ocrotire si de formare, taram de vis si de implinire.Apa, focul, aerul, pamantul, lemnul sunt, de fapt, fiinte, insa nu se arata oricui. Doar cei cu mintea si inima deschise le pot vedea si, din frumusetea lor inteleasa, pot recrea echilibrul lumii", explica hairstylistul Cristina Grama, simbolismul colectiei sale de coafuri.

Patricia Cimpoiasu a fost implicata pana in prezent in multe proiecte de moda. A absolvit cursurile de “Stilism si Tendinte in Moda”, cursul de confectionare a tinutelor vestimentare in croitoria de dama si a urmat cursurile de Design Vestimentar. In plus, a fost si model pentru mai multe campanii fashion publicate in reviste glossy.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Gabriel de la "Puterea Dragostei" va deveni tătic?! Ce a postat fostul concurent pe rețelele de socializare

Imagini șocante! O vedetă din România cântărește cât un COPIL!

EXCLUSIV! Simona de la Puterea Dragostei a spus adevărul! Pe cine susține de la Survivor? „Îmi doresc să câștige mai ales pentru că urmează să aibă un bebe!”

COVID-19 București: S-a intrat în scenariul galben

Starea de Urgență este prelungită cu încă o lună! În ce țară s-a luat această decizie?

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic vineri, 22 ianuarie 2021! O zodie face prea multe sacrificii pentru persoana iubită!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri