Paștele în natură. 3 destinații pentru a te conecta cu natura și a sărbători în liniște

Paștele în natură. 3 destinații pentru a te conecta cu natura și a sărbători în liniște
3 destinații pentru a te conecta cu natura și a sărbători în liniște

Paștele este una dintre cele mai așteptate sărbători, fiind prilejul perfect de a petrece timp de calitate alături de familie. Află din rândurile de mai jos 3 destinații pentru a te conecta cu natura și a sărbători în liniște!

Sărbătorile Pascale se apropie cu pași grăbiți, iar vremea bună cu soare călduț și multe liniște nu întârzie să apară. De cele mai multe ori, majoritatea românilor aleg să petreacă Paștele în natură, fără a mai fi stresați de pregătirile de dinainte. Astfel, datorită faptului că țara noastră este plină de destinații și peisaje spectaculoase, oamenii preferă să aleagă o variantă pentru a se conecta cu natura, și pentru a scăpa de tot haosul orașului.

Așadar, iată 3 destinații de vis din România, în care poți petrece în liniște și înconjurat de natură Paștele!

3 destinații pentru un Paște în natură

Delta Dunării

Delta Dunării este, fără doar și poate, printre cele mai apreciate destinații din România. Aceasta este ideală pentru Sărbătorile Pascale alături de familie. Primăvara oferă vizitatorilor o vreme superbă în Deltă, iar oamenii se pot plimba cu barca pe canalele acesteia.

De asemenea, persoanele care decid să sărbătorească Paștele în Delta Dunării pot face o mică excursie în Pădurea Letea, fiind cea mai nordică pădure subtropicală din Europa. Destinația este perfectă pentru a te bucura de un răsărit rupt din povești, și de a admira fauna.

Citește și: Care sunt alimentele ce trebuie evitate în post. Capcanele pot fi la orice pas!

3 destinații pentru a te conecta cu natura și a sărbători în liniște[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Covasna

O altă destinație perfectă pentru Paște în natură, care lasă fiecare persoană care o vizitează fără cuvinte este Covasna. Orașul este ideal pentru liniște și timp de calitate mai izolat alături de persoanele dragi. Așadar, deoarece Covasna este un loc în care sunteți înconjurat de-a dreptul de natură, vă puteți bucura din plin de Valea Zânelor, Balta Dracului, Mestecănișul de la Reci sau poate chiar de o rezervație

naturală apărută pe dune de nisip. Cu alte cuvinte, Covasna este locul ideal pentru mai multă conectare cu natura.

Poiana Brașov

Deși Poiana Brașov este cel mai des vizitată în perioada iernii, aceasta poate fi o destinație mai mult decât potrivită pentru un Paște alături de familie. Poiana Brașov este o stațiune plină de liniște și verdeață cât cuprinde, și nu în ultimul rând, aer proaspăt de munte.

Pe lângă Poiana Brașov, oamenii pot pleca în mini excursii în orașul Brașov, sau pot vizita biserici fortificate deschise, cât și Cetatea Râșnov, care se află la nu mai mult, nu mai puțin de 10 minute de Poiana Brașov.

3 destinații pentru a te conecta cu natura și a sărbători în liniște[Sursa foto: freepik]

Cum să te pregătești pentru un Paște în natură

Paștele de anul acesta poate fi ocazia perfectă pentru a organiza cu familia o escapadă mai inedită, la început de primăvară, care aduce cu ea raze de soare și miresme de flori deosebite.

De cele mai multe ori, oamenii preferă să plece de acasă în perioada Paștelui pentru a fi scutiți de prepararea nenumăratelor delicatese și pentru a se bucura mai mult de natură. Astfel, Paștele în natură poate fi făcut cu ajutorul unui meniu cât mai lejer, pentru a nu face deplasări lungi la magazin. De asemenea, din meniul de Paște nu trebuie să lipsească ouăle roșii pentru a ciocni cu persoanele dragi.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Natura este locul perfect și pentru jocuri boardgames sau cele de societate, cât și pentru sporturi precum tenis, badminton, biciclete, alegeri sau chiar caiac, dacă destinația permite. Așadar, în loc ca Paștele să fie sărbătorit în casă, oamenii pot ieși pentru a se bucura de natură, soare și o atmosferă plăcută. Însă, mai există o variantă și pentru cei care nu pot face o excursie în natură, și anume mutarea a uneia dintre mese afară, sub formă de picnic, la care se pot juca, de asemenea, diverse jocuri de societate cu familia.

Citește și: E minunat să fii timidă! 6 lucruri interesante despre persoanele care nu sunt atât de îndraznețe încât să acționeze

3 destinații pentru a te conecta cu natura și a sărbători în liniște[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cum să alegi activitățile de joacă potrivite copilului tău

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies