„Partea proastă este că ea lasă totul nerezolvat.” Carmen Harra, despre relația dintre Radu Siffredi și Oana Matache

„Partea proastă este că ea lasă totul nerezolvat.” Carmen Harra, despre relația dintre Radu Siffredi și Oana Matache
„Partea proastă este că ea lasă totul nerezolvat.” Carmen Harra, despre relația dintre Radu Siffredi și Oana Matache

Din momentul în care Oana Matache a făcut public faptul că are o relație cu Radu Siffredi, aceasta, dar și noul său partener, au fost foarte judecați pe rețelele de socializare.

Mulți fani și nu numai sunt nemulțumiți de alegerea făcută de Oana Matache și consideră că relația cu Radu Siffredi nu o să fie de lungă durată.

Citește și: “Vă pup, atât!” Radu Siffredi a demontat toate acuzațiile referitoare la consumul de substanțe interzise. Iubitul Oanei Matache a postat dovezile pe rețelele de socializare

Carmen Harra, despre relația dintre Radu Siffredi și Oana Matache

Despre acest subiect a vorbit chiar și clarvăzătoarea Carmen Harra, care a mărturisit că, din punctul ei de vedere, Oana și Radu Siffredi nu vor fi împreună pentru multă vreme.

Oana Matache a fost subiectul principal, în ultimul timp, după ce s-a afișat cu Radu Siffredi și a decis să divorțeze de cel cu care are doi copii, Răzvan Miheț.

Cu toate că nu se aștepta să aibă parte de atât de multe comentarii negative, foarte multe persoane nu au fost de acord cu idila dintre ei, printre aceștia și Gina Matache.

Până în acest moment persoanele care consideră că cei doi nu vor fi împreună pentru mult timp nu au o opinie motivată.

Carmen Harra a declarat că ruptura dintre Oana Matache și fostul ei partener poate să fi venit în timp, dar mai este și varianta ca ea să fi avut o iubire peste noapte pentru Radu Siffredi, cu care, din punctul de vedere al clarvăzătoarei, ar putea să aibă o conexiune karmică.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

„Ruptura asta poate să fi venit în timp, ei s-au detașat în timp unii de alții, nu a existat fuziunea aia emoțională și atunci s-au uitat unii la alții ca doi străini. Asta e o variantă, dar mai e și varianta că ea a avut așa o iubire peste noapte de acest om, cu care eu personal cred că ar putea să aibă o conexiune karmică, pentru că numai conexiunile karmice produc rupturi atât de puternice în

mariajul cuiva. Asta e concluzia mea, aici ne raportăm la o relație karmică, relațiile karmice vin din experiențele anterioare. Eu cred că ea are o atracție cu acest Radu, noul ei iubit, care în plus pare să fie foarte șarmant și a prins-o în mrejele lui. Partea proastă este că ea lasă totul nerezolvat în relația cu Răzvan, lasă doi copii, lasă suferința celor din jur la familia ei care sunt intrigați, nu aprobă”, a
declarat Carmen Harra.

 Carmen Harra, despre relația dintre Radu Siffredi și Oana Matache
Carmen Harra, despre relația dintre Radu Siffredi și Oana Matache[Sursa foto: Facebook]

Ce spune Carmen Harra despre Oana Matache și Radu Siffredi

Carmen Harra a mai spus despre Oana Matache că își dorește cu orice preț să fie în relația cu Radu Siffredi, dar, din punctul ei de vedere, când oamenii lasă lucrurile nerezolvate nu construiesc nimic pe suferința altora.

„Ea dorește cu orice preț să fie în această relație, dar când noi lăsăm lucrurile, psihologic vorbind, nerezolvate undeva, noi nu construim nimic pe suferința altora.

De câte ori ne despărțim de cineva și producem durere și vrem să fim fericiți cu altcineva, nu ne construim acea fericire. Eu am o îndoială că ea merge în timp cu bătaie lungă în relații foarte bune cu acest Radu, pentru că ea lasă în spate toată această acțiune undeva greșită, pentru că ea nu și-a pregătit o separare sau un divorț. A făcut totul brusc, peste noapte, a făcut în ascuns și lucrurile astea nu merg așa.
Nu o să-i placă ce-i spun eu, oamenii nu vor să audă adevărul, ne doare rău de tot, îl respingem și ne revoltăm și condamnăm persoana care ne pune adevărul în față, pentru că nu putem să-l digerăm”,
a declarat Carmen Harra în emisiunea Online Story by Cornelia Ionescu.

Oana Matache și Radu Siffredi vor merge la altar?

Carmen Harra a mărturisit că sunt multe șanse ca Oana Matache și Radu Siffredi să nu facă pasul cel mare vreodată, deoarece Radu ar putea ieși din relație oricând.

Citește și: Ștefania a luat decizia mult așteptată în privința lui Cosmin! „A demonstrat, prin mesajele alea, că ar fi cu mine doar pentru emisiune și pentru bani”. Primele declarații ale concurentei, după descalificarea iubitului ei din „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Viorel a murit înainte de a-și strânge familia în brațe! Se întorsese în țară și doar 7 km îl despărțeau de cei dragi! Destinul a avut, în schimb, alte planuri cu tânărul de 22 de ani- stirilekanald.ro

„Pericolul pe care Oana îl creează este a celui de-al doilea divorț în cazul unei căsători cu acest Radu. Pornim cu Radu, dar nu știu câți ani, poate nu mai mult de 3, poate 7, dar nu e de bătaie lungă. Mă întreb și dacă ajunge să se căsătorească cu el, pentru că eu cum îl percep, e un bărbat foarte șarmant, foarte plin de viață, are o prezență și el este foarte convins de cine este, dar s-ar putea ca la un moment dat relația asta să devină banală pentru el și să vrea să iasă din ea. Acum îi place pentru că-l face celebru, se consideră măgulit, e genul de om pe care e bine să-l măgulești. E un pic de narcisist, dar în momentul în care ei s-au săturat de ceva și nu le convine se spală pe mâini și au plecat”, a mai explicat aceasta.

 Carmen Harra, despre relația dintre Radu Siffredi și Oana Matache
Carmen Harra, despre relația dintre Radu Siffredi și Oana Matache[Sursa foto: Instagram]

Citește și: ”M-am abținut până acum.” Oana Matache poate avea probleme cu Protecția Copilului, după ce actualul iubit i-a adresat fiului ei cuvinte greu de reprodusCitește și:

Durere de ovare – cauze subiacente și tratament

”M-am abținut până acum.” Oana Matache poate avea probleme cu Protecția Copilului, după ce actualul iubit i-a adresat fiului ei cuvinte greu de reprodus

Anna Lesko, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Locuința de vis a Ancăi Serea, distrusă de furtuna violentă din Capitală: ”Nu știu dacă realizați până unde este apa”

Sfatul zilei din 20 iunie 2024. O zodie are multă energie

Virginia, față în față cu Robi! Concurenta a luat o hotărâre neașteptată în privința fostului ei partener! „Nu am niciun of. Am o dorință!” Cum a reacționat Robi

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies