Părintele Arsenie Boca, previziuni înainte de a muri: „Va veni de la răsărit un om cu stea în frunte”


Iată ce spunea Arsenie Boca despre război și ce se va întâmpla cu țara noastră.


In articol:

De-a lungul vieții sale, părintele Arsenie Boca a făcut mai multe profeții care s-au adeverit. Teologul de la Mănăstirea Prislop a vorbit despre viitorul statului român.

Printre profețiile sale, se numără și o profeție cu privire la Rusia, care ar putea invada România.

Înainte să moară, Părintele Arsenie Boca le-a spus mai multor persoane că ţara noastră va fi ocupată de Rusia, Bulgaria şi Ungaria, însă după aceea, aceste ţări vor fi lovite de numeroşi „bolovani de foc”.

 

Citeste si: CITEȘTE: Ce preziceri a făcut BABA VANGA pentru anul 2022. Oamenii se vor lupta cu foametea

O altă profeţie făcută de celebrul călugăr a făcut referire la capitală României, Bucureşti. Arsenie Boca susţine că oraşul mai are dreptul la o singură greşeală.

„S-a ouat de două ori, iar următoarea dată o să dispară de pe harta pământului, iar apoi o mare catastrofă se va abate asupra oraşului pentru că foarte multe păcate sunt acolo”, a spus Arsenie Boca.

De asemenea, părintele Arsenie Boca a dezvăluit că un important om va sosi de la răsărit, fără a preciza numele.

Citeste si: Carmen Harra, despre conflictul dintre Rusia și Ucraina

„Va veni de la răsărit un om cu stea în frunte”.

În plus, au rămas scrise multe mărturii despre profeţiile părintelui, care avertiza la începutul anilor 1940 că „prigoana va veni de la Apus, iar de la Răsărit se va ridica un popor fără cruce, dar creştinii cu inima curată vor fi mântuiţi”, a mai spus cunoscutul călugăr.

 

Rugăciunea pe care Arsenie Boca o rostea mereu. Face miracole!

Rostește această rugăciune în fiecare sâmbătă și viața ta se va schimba!  

”Doamne Iisuse Hristoase, ajuta-ma ca astazi toata ziua sa ma lepad de mine insumi, ca cine stie din ce nimicuri mare vrajba am sa fac si astfel, tinand la mine, sa Te pierd pe Tine.

Doamne Iisuse Hristoase, ajuta-mi ca rugaciunea Preasfantului Tau nume sa-mi lucreze in minte mai mult decat fulgerul pe cer, ca nici umbra gandurilor rele sa nu ma intunece, caci iata pacatuiesc in tot ceasul.

Arsenie Boca profetii

Arsenie Boca profetii despre Romania

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Doamne, Cela ce vii in taina intre oameni, ai mila de noi, ca umblam impiedicandu-ne prin intuneric. Patimile au pus tina pe ochii mintii, uitarea s-a intarit in noi ca un zid, impietrind in noi inimile noastre si toate impreuna au facut temnita in care Te tinem bolnav, flamand si fara haina, asa risipind in desert zilele noastre, umbriti si dosaditi pana la pamant.

Doamne, Cel ce vii intre oameni in taina, ai mila de noi si pune foc temnitei, aprinde dragostea in inimile noastre, arde spinii patimilor noastre si fa lumina sufletelor noastre.

Soamne, Cela ce vii in taina intre oameni, ai mila de noi, vino si Te salasluieste intru noi, impreuna cu Tatal si cu Duhul Tau cel Sfant. Caci Duhul Sfant se roaga pentru noi cu suspine negraite, cand graiul si mintea raman neputincioase.

Doamne, Cel ce vii in taina, ai mila de noi, caci nu ne dam seama cat suntem de nedesavarsiti si cat esti de aproape de sufletele noastre si cat ne departam noi prin pacatele noastre.

Ci lumineaza lumina Ta peste noi, ca sa vedem lumina prin ochii Tai, sa traim in veci prin viata Ta. Lumina si Bucuria noastra, slava Tie! Amin.”

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Selly, celebritatea care va păși astăzi în platoul “Tu urmezi!”

Acum se bat, dar înainte se pozau nud! Poze interzise cu foștii soți Reghecampf

Cine este soția lui Visarion Alexa, preotul acuzat de agresiune sexuală? Cei doi au împreună 4 copii

Betty Salam a plecat de acasă după ce s-a certat cu soțul său. Unde s-a dus vedeta?

Se desființează pensiile speciale? Legea se află în Parlament

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei
„Eram blocată, mă rugam la Sfântul Mina să se termine”. Mărturii cutremurătoare în cazul preotului Visarion Alexa
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri