Papusi cu chipurile ducesei de Cambridge si a printesei Diana, realizate de un artist american! Uite cum arata!


Un artist american, care realizeaza papusi infioratoare, dar realiste, si-a indreptat atentia catre familia regala a Marii Britanii, realizand jucarii cu chipurile ducesei de Cambridge, Kate Middleton, si printesei Diana.

 

Noel Cruz din Tustin, California, un artist in varsta de 53 de ani, cumpara papusi pe care le transforma in vedete, folosind vopsea, precum si peruci si haine de mici dimensiuni, informeaza dailymail.co.uk. Odata ce termina papusile, acesta le scoate la vanzare pe eBay.
"Am devenit interesat de acest lucru in mod intamplator, in conditiile in care, sotia mea colectioneaza papusi de ani de zile", a declarat Noel, spunand ca este o munca grea si delicata, deoarece deseneaza pe suprafete mci, uneori, lucrand opt ore incontinuu.
In timp ce cauta pe internet papusi pentru sotia sa, Emma, artistul a observat ca multe dintre acestea au fete care imita extrem de bine chipul uman. In 2001, Noel a decis sa picteze prima lui papusa, dupa care a devenit suficient de increzator in fortele proprii si a inceput sa realizeze papusi dupa chipul unor celebritati.
Acesta picteaza, de obicei, persoanje din filme precum "Stapanul inelelor/ Lord of the Rings", "Harry Potter" si "Jocurile foamei/ Hunger Games". In viitor, Noel spera sa realizeze papusi dupa personajele din "Breaking Bad" si "Urzeala tronurilor/ Game of Thrones".
Dar printre persoanjele pe care prefera sa le "transforme" in papusi se numara staruri de la Hollywood, precum Marilyn Monroe si Bette Davis.
"Eu sunt atras de celebritati pentru ca sunt foarte multe fotografii disponibile, incat este o provocare", a declarat artistul.
Printre vedetele care l-au inspirat se numara si Lady Gaga, Beyonce si Jennifer Lopez, iar o lucrare semnata de el se vinde incepand de la 5.100 de dolari.

Noel Cruz din Tustin, California, un artist in varsta de 53 de ani, cumpara papusi pe care le transforma in vedete, folosind vopsea, precum si peruci si haine de mici dimensiuni, informeaza dailymail.co.uk. Odata ce termina papusile, acesta le scoate la vanzare pe eBay."Am devenit interesat de acest lucru in mod intamplator, in conditiile in care, sotia mea colectioneaza papusi de ani de zile"
, a declarat Noel, spunand ca este o munca grea si delicata, deoarece deseneaza pe suprafete mci, uneori, lucrand opt ore incontinuu.In timp ce cauta pe internet papusi pentru sotia sa, Emma, artistul a observat ca multe dintre acestea au fete care imita extrem de bine chipul uman. In 2001, Noel a decis sa picteze prima lui papusa, dupa care a devenit suficient de increzator in fortele proprii si a inceput sa realizeze papusi dupa chipul unor celebritati.Acesta picteaza, de obicei, persoanje din filme precum "Stapanul inelelor/ Lord of the Rings", "Harry Potter" si "Jocurile foamei/ Hunger Games". In viitor, Noel spera sa realizeze papusi dupa personajele din "Breaking Bad" si "Urzeala tronurilor/ Game of Thrones".Dar printre persoanjele pe care prefera sa le "transforme" in papusi se numara staruri de la Hollywood, precum Marilyn Monroe si Bette Davis."Eu sunt atras de celebritati pentru ca sunt foarte multe fotografii disponibile, incat este o provocare", a declarat artistul.Printre vedetele care l-au inspirat se numara si Lady Gaga, Beyonce si Jennifer Lopez, iar o lucrare semnata de el se vinde incepand de la 5.100 de dolari.


Abonează-te pe

Citește și:

Șerban Huidu a avut Covid-19! Prezentatorul i-a îndemnat pe români să doneze plasmă

Divorțează după 11 ani de relație!? ”Mi-a spus că nu mai are nevastă”

O priză a luat foc la secția ATI a Spitalului Medicală III din Târgu Mureș

Ce semnificație au cifrele din CNP, potrivit lui Mihai Voropchievici

Klaus Iohannis, despre campania de vaccinare anti-COVID-19: "Această strategie prevede..."

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Mario Fresh, operat de urgență! Ce a pățit artistul

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri