Pandispan de post cu banane - Gata in mai putin de o ora


Pandispan de post cu banane – pandispanul este de departe una dintre cele mai simple retete de desert. In plus, pentru multi dintre noi, pandispanul sau checul a fost fascinatia copilariei si e de inteles ca a ramas in continuare pe lista de prajituri preferate.

Marele avantaj al acestui pandispan de post e acela ca e foarte versatil, ca te lasa sa te joci cu formele si culorile si peste toate astea il poti prepara si in post.

Pentru un pandispan de post delicios si pufos incearca reteta ce urmeaza. Bananele inlocuiesc cu succes ouale si ajuta ca prajitura sa iasa moale si pufoasa.

Mod de preparare

3 banane (ar trebui sa obtii 220 grame piure de banane)

150 grame zahar

2 linguri grasime vegetala

80 ml lapte de soia

180 grame faina

¾ lingurita praf de copt

3 linguri cacao

6 linguri apa fiarta

Esenta de vanilie

Mod de preparare

Paseaza bananele pentru a le face piure. Adauga peste ele zaharul, grasimea vegetala, laptele de soia si esenta de vanilie si amesteca bine. Pune apoi si faina, praful de copt si un praf de sare si amesteca pana cand se incorporeaza toate.

Citeste continuarea pe Mooza.ro


Abonează-te pe

Citește și:

Prajitura Toblerone, fara coacere - reteta usoara si rapida

Imagini interzise minorilor! Vedetă din România, filmată în timp ce făcea amor

Drob de porc - Reteta pentru Craciun

Reteta de lichior de banane a lui Mihai Voropchievici

Cornuri de post cu gem si nuca, fragede si pufoase - reteta super simpla

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic miercuri, 27 ianuarie 2021! O zodie are o oportunitate profesională fabuloasă!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri