Ozana Barabancea pierde kilograme, dar si numere la sutien!


Ozana Barabancea pierde in urma operatiei sale de micsorare de stomac kilograme peste kilograme, dar si centimetri in zona bustului.

De cand s-a operat de stomac si a inceput sa slabeasca vertiginous, Ozana Barabancea se transforma de la o zi la alta. Practic, in anul care s-a scurs de la interventia sa de micsorare de stomac, soprana a slabit aproape 50 de kilograme si a ajuns greu de recunoscut. Cu dimensiuni pe jumatatea celor impresionante pe care le etala in trecut, vedeta show-ului de transformari pare sa fi intinerit brusc. Ea are acum linia taliei bine definita, brate si coapse frumoase si a inceput sa poarte fuste pana la genunchi.

Din pacate insa, Ozana Barabancea pierde in urma operatiei kilograme peste kilograme, dar si centimetri in zona bustului. Sanii sai au inceput sa intre la apa si sa se micsoreze in volum. Astfel, daca aproape doua decenii Ozana Barabancea a fost considerata vedeta din Romania cu cel mai mare bust natural astazi, sanii sai s-au miscorat considerabil si incep sa se apropie de cei de dimensiuni normale.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Hot

Ce spune Alex Bobicioiu despre tânăra care a făcut videochat! ”Ea este fată bună, dar nu pentru a fi iubită. Nu m-aș mai întoarce la ea niciodată”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri