Orasul din Romania in care nu ai voie sa ai mai mult de doua pisici sau doi caini


Regulamentul privind detinerea si cresterea animalelor de companie si de ferma in municipiul acesta prevede sanctiuni aspre pentru posesorii de patrupede care nu isi sterilizeaza animalele de companie.

Primarul Buzaului, Constantin Toma, obliga cetatenii sa-si sterilizeze cainii. Nici proprietarii pisicilor nu au scapat. Potrivit unui regulament afisat pe site-ul Primariei, o persoana nu poate avea mai mult de doua feline.

In document se precizează că creşterea şi întreţinerea câinilor în apartamente situate în blocuri de locuinţe sau în clădiri cu mai multe apartamente din municipiul Buzău este condiţionată de obţinerea acordului scris a majorităţii proprietarilor (50%+1) care domiciliaza în respectiva scară sau clădire, semnat şi ştampilat de Presedintele asociaţiei de proprietari.

În cazul în care nu există constituită o asociaţie de proprietari, detinătorul de câine este condiţionat de obţinerea acordului scris a majoritaţii proprietarilor (50% +1) care domiciliaza în respectiva scară sau clădire.

Sursa
 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Află acum ce au spus specialiștii ANM! Cum va fi vremea de 1 și 8 Martie?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri