Opțiuni pentru amenajarea băii care îți vor simplifica activitățile de zi cu zi

Opțiuni pentru amenajarea băii care îți vor simplifica activitățile de zi cu zi

După o zi aglomerată, baia devine adesea un refugiu relaxant. Întrucât timpul a devenit extrem de valoros, nimeni nu vrea să își petreacă mult timp curățând și căutând soluții pentru a menține baia strălucitoare și confortabilă.

De aceea, îți oferim o

serie de recomandări pentru amenajarea eficientă a băii. Prin ajustări minore și utilizarea inteligentă a tehnologiei actuale, precum și prin integrarea unor obiecte sanitare moderne, îți poți simplifica viața.

Prin urmare, dacă te pregătești să începi un proiect de amenajare sau de o renovare completă a băii, aceste recomandări sunt calea către o baie funcțională și modernă, care să te ajute să economisești timp și efort!

 

1. Optează pentru montarea unei cabine de duș cu sticlă ce poate fi curățată cu ușurință

 

Prin alegerea unei sticle ușor de curățat, poți economisi timp pentru întreținerea acesteia și te poți bucura mai mult de experiența din duș! Datorită tehnologiilor moderne de care beneficiază cele mai recente modele, aspectul încețoșat și inestetic al cabinelor de duș nu va mai exista.

Un exemplu în acest sens este ușa de nișă batantă Rea Hugo, prezentată mai jos, care beneficiază de tehnologia de acoperire Easy Clean. Această tehnologie constă într-un strat de protecție hidrofug care menține suprafața curată și permite o întreținere ușoară a cabinei de duș. Poți achiziționa acest model sau alte cabine de dus de la Neakaisa și să te bucuri de o calitate ridicată și un design desăvârșit.

Citește și: „Nu vreau să mor. Vă implor. Trebuie să încep radio-chimio” Oana Lis, strigăt de ajutor în mediul online. Soția fostului edil a rămas impresionată de cazul unei femei bolnave de cancer- wowbiz.ro

Citește și: Cine este fosta soție a lui Costin Gheorghe? Tânăra și-a refăcut și ea viața și este din nou mămica- radioimpuls.ro

2. Alege un sistem de duș cu termostat care va reduce timpul petrecut cu ajustarea temperaturii apei

 

Dacă îți place să te bucuri de un duș revigorant dimineața, un sistem de duș echipat cu o baterie termostată poate să-ți faciliteze viața. Principiul de funcționare este simplu: acest sistem asigură un amestec perfect între apa caldă și cea rece, menținând constant temperatura dorită pentru o experiență cât mai plăcută și uniformă.

Indiferent dacă se deschide un alt robinet în casă, temperatura apei rămâne aceeași. În plus, chiar și atunci când oprești și repornești apa în timpul dușului, temperatura acesteia va rămâne exact cea setată inițial.

Sistemul de duș încastrat Rea Miler negru mat de la Neakaisa beneficiază de termostat și are un design modern și minimalist, fiind realizat cu atenție sporită la detalii.

3. Integrează soluții de depozitare inteligente

 

Într-o baie modernă, cu accente minimaliste, este important să găsești un echilibru între păstrarea tuturor lucrurilor esențiale la îndemână și reducerea dezordinei. O soluție eficientă este reprezentată de un spațiu de depozitare deschis, care îți oferă acces instantaneu la toate elementele esențiale pentru baie. Pe de altă parte, un dulap cu ușă poate fi utilizat ca spațiu de depozitare pentru obiectele pe care nu dorești să le lași la vedere. Nu este necesar să alegi doar una dintre aceste metode de stocare. Optează pentru dulapuri care beneficiază de ambele caracteristici.

 

Citește și: Claudia Puican, primele imagini cu bebelușul. Artista și Armin Nicoara sunt în culmea fericirii- kanald.ro

Citește și: EXCLUSIV: Noul vaccin împotriva COVID-19. Detalii și explicații de la specialiști: "Noul vaccin vine ca un update și în mod logic el trebuie folosit pentru ce avem acum"- stirilekanald.ro

4. Alege obiecte suspendate pentru o curățare mai ușoară a podelei

 

Obiectele sanitare suspendate sunt o soluție excelentă pentru a păstra podeaua liberă, facilitând curățarea acesteia. De exemplu, un vas WC, un lavoar sau chiar piesele de mobilier suspendate permit trecere ușoară a mopului pe sub ele, eliminând astfel dificultatea curățării cauzată de obstacolele de pe podea. În plus față de funcționalitatea lor, obiectele suspendate fac parte din categoria celor mai inovative modele din perioada contemporană, oferind băii tale un aspect minimalist.

 

5. Optează pentru o oglindă dotată iluminare integrată

 

Pentru a-ți facilita activitățile zilnice de îngrijire în zona lavoarului este important să beneficiezi de iluminare adecvată. Poți alege în acest sens un model de oglindă ce oferă o combinație perfectă între designul modern, iluminare LED eficientă energetic și materiale de calitate superioară. Lumina transmisă de aceste oglinzi conferă o ambianță plăcută, delicată.

Dacă iei în considerare sfaturile noastre, te vei bucura de o baie perfectă și modernă, în care relaxarea este prioritatea principală. Astfel, te vei putea bucura de aceasta timp îndelungat!Citește și:

Zumrut, atitudine șocantă

Feraye află adevărul despre Zeynep

ego.ro Țara în care este interzis să mănânci cu mâna stânga. Motivul este surprinzător

wowbiz.ro "Vă anunț oficial că s-a încheiat" Simona Gherghe a sperat până în ultima clipă

radioimpuls.ro "Cred că mi-aș pune ștreangul. Sunt așa de bulversat". Tatăl Laurei Roșca a primit rezultatele testelor toxicologice și a aflat adevărata cauză a morții. Momentul de neatenție care a dus la această tragedie

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Seyit Ali Karadağ din serialul Melek, copleșit de amintiri emoționante! Celebrul actor Mehmet Çevik îi duce dorul tatălui său

stirilekanald.ro Horoscop 4 octombrie 2023: Trei zodii sunt răsplătite pentru munca depusă! Ce ne spun astrele?


Parteneri
Cookies