Omleta nu va mai fi niciodată la fel! Asa o prepari corect


Este unul dintre cele mai rapide şi mai uşoare preparate pentru micul-dejun, dar bucătarul-şef Anthony Bourdain spune că preparăm omleta într-un mod greşit.

Bucătarul TV american în vârstă de 60 de ani a dezvăluit metoda sa pentru a găti clasicul mic-dejun, şi care, spune el, funcţionează de fiecare dată.

Anthony Bourdain spune că totul începe cu o tigaie încinsă bine, dar nu în exces, apoi se sparg ouăle într-un bol, se pune sare, piper (fără niciun pic de apă, sau smântână, ori lapte) şi se bat până când se leagă. Se adaugă o cantitate generoasă de unt în tigaie şi se aşteaptă până se topeşte. Se pun ouăle în tigaie şi se lasă la gătit, fără a le amesteca. După ce sunt aproape gata, se amestecă în formă de opt cu furculiţa şi ne oprim când omleta este pufoasă, aerată şi încreţită, scrie DailyMail.
 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscopul saptamanii

Horoscop Camelia Pătrășcanu 6 - 12 iulie 2020. Două zodii pot pierde totul

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri