Omleta nu va mai fi niciodată la fel! Asa o prepari corect


Omleta nu va mai fi niciodată la fel! Asa o prepari corect

Este unul dintre cele mai rapide şi mai uşoare preparate pentru micul-dejun, dar bucătarul-şef Anthony Bourdain spune că preparăm omleta într-un mod greşit.

Bucătarul TV american în vârstă de 60 de ani a dezvăluit metoda sa pentru a găti clasicul mic-dejun, şi care, spune el, funcţionează de fiecare dată.

Anthony Bourdain spune că totul începe cu o tigaie încinsă bine, dar nu în exces, apoi se sparg ouăle într-un bol, se pune sare, piper (fără niciun pic de apă, sau smântână, ori lapte) şi se bat până când se leagă.

Se adaugă o cantitate generoasă de unt în tigaie şi se aşteaptă până se topeşte. Se pun ouăle în tigaie şi se lasă la gătit, fără a le amesteca. După ce sunt aproape gata, se amestecă în formă de opt cu furculiţa şi ne oprim când omleta este pufoasă, aerată şi încreţită, scrie DailyMail.
 


Abonează-te pe

Citește și:

Cea mai usoara reteta de ciocolata de casa cu nuca!

Imagini bombă! Cum arată copilul SECRET al unei vedete din România!

Pandispan cu visine - reteta simpla pentru toata familia!

Gogosele crocante de post! Reteta pe care o poate face oricine!

Cum sa faci chipsuri cu mai putin de 4 lei! Reteta care iti va schimba viata!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Anamaria Prodan, decizie radicală în divorțul de Laurențiu Reghecampf: „L-am șters cu buretele!”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri