Oferă surprize de neuitat cu aranjamentele takeaflower.ro !


Oferă surprize de neuitat cu aranjamentele takeaflower.ro !

Din cele mai vechi timpuri, se știe că omul s-a înconjurat de flori la orice tip de eveniment, deoarece acestea erau considerate un dar de la natură (zei) cărora li se oferiseră anumite atribuții (în funcție de specie, culoare, formă și așa mai departe), astfel încât să aducă belșug și prosperitate.

Florile au fost extrem de apreciate în societățile antice și până în prezent și-au menținut atenția oamenilor fără să o piardă.

Fie că plantăm în grădină flori decorative, fie că le achiziționăm deja aranjate într-un decor de vis, ele ne ajută să ne binedispunem și ne oferă mereu siguranța că frumusețea stă mereu în lucrurile simple, pe care am ajuns adesea să le ignorăm din cauza problemelor cotidiene (moderne) din zilele noastre.

De ce sunt atât de apreciate florile și în zilele noastre? Răspunsul este evident: pentru că ne aduc un zâmbet pe chip, indiferent de circumstanțe. Nu ai cum să rămâi indiferent lângă o floare delicată cu miros îmbietor.

Iar pentru a le păstra forma originală pentru cât mai mult timp, s-a inventat conceptul de aranjamente și decorațiuni realizate cu flori de mătase, uscate sau criogenate, pentru că acestea rămân la fel de frumoase chiar și cu trecerea îndelungată a timpului.

https://www.takeaflower.ro/ este un exemplu de realizator de astfel de aranjamente și decorațiuni, din dorința de a oferi oamenilor posibilitatea de a-și păstra produsele comandate pentru evenimente speciale, mult timp după ce evenimentul în sine a trecut.

Takeaflower.ro oferă autenticitate cu fiecare aranjament în parte! Care este conceptul lor? Acela de a oferi originalitate cu fiecare produs realizat, deoarece acestea sunt handmade și, prin urmare, nu vor exista niciodata două produse care să semene 100% între ele.

Și tot mai mulți oameni optează pentru handmade tocmai din acest motiv simplu. Este greu să fii original în zilele în care există de toate, însă contează foarte mult cum adaptezi ce vezi la alții și să combini cu stilul tău personal. Iar takeaflower.ro a reușit cu brio să își câștige o listă de clienți fideli, care știu să aprecieze cadourile unicat. Poți să oferi o surpriză de neuitat cu aranjamentele lor și cu siguranță gestul îți va fi apreciat.

Cum poți combina florile pentru a realiza un astfel de aranjament? Personalul cu experiență în acest domeniu știu cum să se plieze pe clienții cu preferințe aparte. De exemplu, există persoane care adoră trandafirii în orice circumstanță și altele care nu vor să audă de ei. Este o chestie pur subiectivă, legată de gusturile fiecăruia în parte.

Deci este important să existe comunicare între vânzător și cumpărător, ca să se ajungă la un punct comun. De asemenea, sunt destule persoane care aleg florile în funcție de conotația pe care o au, dar și în funcție de persoana cărora le oferă (trandafirii roșii simbolizează dragostea, iubirea, pasiunea, lalelele albe reprezintă aprecierea, puritatea, recunoștința necondiționată și așa mai departe).

Nu ai cum să dai greș dacă oferi flori în dar cuiva, indiferent de sex, vârstă, ocazie! De fapt, mai mult ca sigur florile sunt o alegere inspirată chiar și atunci când nu știi exact ce anume să oferi cuiva drag (poți încerca personal acest lucru).

Florile uscate/ criogenate și avantajele acestora. Florile de mătase sunt un trend destul de vechi, însă conceptul aranjamentelor din flori uscate și/ sau criogenate este relativ nou la noi în țară, însă cu toate astea nu ai cum să nu îi recunoști avantajele.

Aceste flori sunt cele care se apropie și mai mult de florile naturale ca și aspect, prin textură și prin culoare, prin urmare sunt din ce în ce mai iubite atât de către realizatorii de handmade, cât și de către oamenii care le cumpără. Sunt ușor de întreținut și reprezintă o investiție pe termen foarte lung, care își merită toți banii.

Trandafirii – cele mai populare flori criogenate. Trandafirii sunt recunoscuți ca regi ai florilor atât în stare naturală, cât și în stare criogenată! Da, aparent au avut același efect asupra oamenilor, care nu au fost deranjați de faptul că trandafirul nu mai are același miros, din moment ce și-a păstrat forma și culoarea în urma procesului de criogenare (care este un proces anevoios, ce poate dura săptămâni). S-ar putea spune că au tras lozul câștigător și în acest caz, pentru că sunt în continuare cei mai căutați. Cu toate astea și alte flori pot trece prin acest proces, dar asta rămâne la alegerea producătorului.

Dacă ar fi să tragem o concluzie legată de flori, aceasta ar fi una unanimă că ele mereu vor face parte din viața noatră, deoarece fără ele totul în jurul nostru ar fi anost (v-ați putea imagina vreodată natura în sine fără flori viu colorate și parfumate – cu siguranță nu ar fi la fel de unică și de superbă)!

Prin urmare, omul a căutat mereu căi de a le conserva frumusețea, pentru a se bucura de ele pentru cât mai mult timp cu putință. În prezent, ne bucurăm de tehnologie avansată care ne ajută să obținem acest lucru și oferă multe avantaje inclusiv producătorilor, dar și realizatorilor de decorațiuni handmade, care folosesc foarte des flori de mătase, uscate sau criogenate în realizarea propriilor lor creații. Takeaflower.ro este doar unul dintre aceste exemple și merită să le oferiți o șansă, deoarece nu ai cum să nu apreciezi lucrurile realizate manual, care prezintă unicitate cu fiecare produs în parte (pentru că nu există două identice 100%, dar tocmai în asta constă farmecul lor cel mai mare).

 


Abonează-te pe

Citește și:

Despre funcționalitatea foliei pentru solarii dintr-un material agrotextil foarte rezistent

Unde a dispărut iubita lui Reghecampf! Antrenorul a fost surprins singur

Obtine un permis de barca pentru ape interioare, lacuri, fluvii si Delta Dunarii!

Bianca Drăgușanu și-a topit acidul din buze! Prima imagine cu vedeta după ultima intervenție

Noi replici acide în platoul „Bravo, ai stil! Celebrities”! Ruxi nu s-a mai putut abține: „Styling-urile nu sunt de momentul acesta al competiției”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

CITEȘTE: Ce zodie sunt în zodiacul chinezesc? Lista cu semnele și anii care le corespund

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri