Oana Roman și Marius Elisei se căsătoresc din nou: "Încă purtăm verighetele, dar..."


Oana Roman a declarat că a hotărât împreună cu Marius Elisei să se recăsătorească. Cei doi vor să fie căsătoriți și legal, nu doar în fața lui Dumnezeu.


In articol:

Oana Roman și Marius Elisei au o poveste de iubire frumoasă și susțin că se iubesc necondiționat. Cei doi îndrăgostiți au decis să se recăsătorească civil. Cu toate că Marius Elisei a dus o luptă dificilă pentru a o recuceri pe Oana Roman, frumoasa vedetă, acum totul merge ca pe roate între ei și se declară mai fericiți ca niciodată.

Se pare că cei doi soți trăiesc o poveste de dragoste inedită și cred cu tărie că totul va reveni la normal când va avea loc cununia civilă. 

Marius Elisei și Oana Roman se recăsătoresc civil

Oana Roman și Marius Elisei
Oana Roman și Marius Elisei se recăsătoresc[Sursa foto: Instagram ]

Citeste si: Oana Roman se recăsătorește cu Marius Elisei: “Sper că și-a rezolvat problema cu alcoolul"

Cu toate că între ei au existat mai multe conflicte și neînțelegeri, iubirea învinge mereu, cel puțin în cazul Oanei Roman și al lui Marius Elisei. Cei doi s-au împăcat și și-au mărturisit sentimentele după mult timp de la semnarea actelor de divorț, iar acum sunt mai îndrăgostiți ca niciodată și vor să mențină focul iubirii dintre ei pe toată durata vieții. 

Oana Roman și Marius Elisei sunt protagoniștii unei relații cu năbădăi, dar care i-a făcut să se iubească mai mult.

Cei doi au decis să facă din nou cununia civilă chiar de ziua lui Marius Elisei, pentru a celebra și iubirea lor nemuritoare.

Pe data de 24 septembrie, de ziua lui Marius Elisei, Oana Roman a avut grijă să planifice diverse evenimente pentru partenerul ei. În anii precedenți, tot de ziua lui Marius Elisei, cei doi și-au reînnoit jurămintele. Dar anul acesta vedeta are de gând să facă din ziua de naștere a iubitului său un moment de neuitat, motiv pentru care se vor cununa civil chiar pe 24 septembrie. 

Cum vrea Oana Roman să decurgă evenimentul?

De data aceasta, Oana Roman dorește să aibă parte de un eveniment simplu, elegant și să aibă loc într-o locație rafinată. Vedeta speră să îi ajungă timpul pe care îl mai are la dispoziție pentru a organiza tot ce ține de eveniment. 

Oana Roman și Marius Elisei
Oana și Marius la piscină[Sursa foto: Instagram ]

Citeste si: Oana Roman, anunț disperat pentru mama lui Mihai Mitoșeru! „Avem nevoie de ajutor!”

"Cumva suntem căsătoriți, în fața lui Dumnezeu noi nu am făcut slujbă de dezlegare, încă purtăm verigheta. Nu mai suntem căsatoriți în acte. O petrecere vreau să fac, pe 24 septembrie, de ziua lui Marius. Am mai făcut o așa petrecere acum 5 ani când ne-am reînnoit jurămintele. Între timp vreau să îmi dați idei de locații. Vreau să fac o chestie în aer liber, unde să pun niște baloane, decorațiuni. Vreau ca toată lumea să fie îmbrăcată lejer. Nu vreau mulăciuni, suntem pe câmpenesco-burghezo. Până atunci sper să ma pot mobiliza să organizez o petrecere frumoasă.", a declarat vedeta Oana Roman.


Abonează-te pe

Citește și:

Ion Șmecherul s-a stins din viață foarte tânăr! Câți ani avea, de fapt, protejatul familiei Sterp

Monica Gabor și Mr. Pink au pus iar ”paie pe foc”! Cum i-au surprins paparazzi

Tușești sau ai gâtul iritat? Sfaturi esenţiale pentru a trece cu bine peste iarnă

DESCOPERĂ: 5 tipuri de paltoane pentru femei și cum să le porți corect

DESCOPERĂ: Cine este CĂTĂLIN SCĂRLĂTESCU. Biografie: data nașterii, vârstă, copilărie, de ce nu s-a însurat

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Fashion

Prognoza modei cu Irisha. Soare sau tunete și fulgere pentru ținutele purtate de Andreea Bălan, Cristina Ich, Feli, Iuliana Luciu, Nicole Cherry, Halsey și Monica Bellucci

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri