Oana Radu, mărturiri neaşteptate după ce a slăbit 60 de kilograme: ”Înnebunesc când...”


Oana Radu a reuşit să topească nu mai puţin de 60 de kilograme, însă mâncarea continuă să-i dea bătăi de cap, întrucât cântăreaţa are momente în care pur şi simplu mănâncă mult.

În cadrul unei emisiuni TV, ea a vorbit despre dramele pe care le trăieşte din cauza apetitului său, scrie WOWBiz.ro.

”Mâncatul pentru mine este ca un ritual. Sunt momente când merg la prietena mea şi ne îmbuibăm. Şi atunci când merg la cumpărături întotdeauna întreb pe toată lumea dacă vrea ceva. Le spun clar să-mi zică dinainte dacă vor, pentru că eu de la mine nu le voi da.

Nu suport să-mi ia cineva din mâncare. Mor. Înnebunesc când cineva se atinge de farfuria mea. Simt că mi se urcă sângele la cap. Mi se pare că niciodată nu am suficientă mâncare în farfurie. Şi am impresia că, dacă mai ia şi x şi y, nu îmi mai rămâne. Nu am mers la un psiholog să întreb de unde vine treaba asta”, mărturiseşte Oana Radu în cadrul unei emisiuni.

De asemenea, ea a mărturisit că urmează să-şi facă o nouă intervenţie:

”Sunt tot felul de proceduri care au apărut acum, dar e deja prea târziu, pentru că este o piele moartă care şi-a pierdut vitalitatea. Nu ştiu dacă vor fi neapărat operaţii cu bisturiul, dar sigur va fi ceva. Preconizez că prin octombrie-noiembrie va fi”, dezvăluie Oana Radu.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Aproape un milion de fani au urmarit editia de sambata a show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri