Oana Ioniță, mărturisiri cutremurătoare despre cum a început să se distanțeze fiul ei de ea, în urma divorțului de tatăl său. „Automat a început să mă refuze.”

Oana Ioniță, mărturisiri cutremurătoare despre cum a început să se distanțeze fiul ei de ea, în urma divorțului de tatăl său. „Automat a început să mă refuze.”
Oana Ioniță, mărturisiri cutremurătoare despre cum a început să se distanțeze fiul ei de ea, în urma divorțului de tatăl său. „Automat a început să mă refuze.”

Oana Ioniță a povestit momentele în care fiul ei a început să se distanțeze de ea.

Oana Ioniță reușește să se afișeze cu zâmbetul de pe buze, însă divorțul de fostul ei soț i-a adus foarte mare suferință, mai ales în perioada în care nu-și putea vedea fiul. Aceasta a povestit, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP cu Cristi Brancu, cum după divorțul de tatăl copilului, pe lângă momentele în care nu a mai putut să-l vadă, acesta a început să se distanțeze de ea, inclusiv la activitățile pe care le făceau până atunci.

Ea era văzută doar în postura de dansatoare și profesoară, nu și fiind ca o mamă potrivită pentru copilul ei. Cel mic a început încet, încet să o refuze să mai mănânce alături de ea, să o respingă, iar acest lucru se întâmpla inclusiv la școală, atunci când mergea după el.  „Mergea adesea la sala de dans și făcea anumite activități, dar nu neapărat cu mine. Și a venit în sala de dans și mi-a spus să ies afară.
Eu, fiind cunoscută în postura de profesoară de dans, nu și cea de mama, eu, neștiind să fac decât dans, nefiind o mamă potrivită, automat a început să mă refuze să mănânce, să fiu lângă el. Inclusiv la școală.”,
a povestit Oana Ioniță.

Fiul Oanei Ioniță a început să o respingă pe mama lui

Citește și: Oana Ioniță, cerută în căsătorie de Liviu Vârciu, în timp ce era dansatoare în Ibiza: “M-a cerut în căsătorie. S-a căsătorit cu Adelina Pestrițu, prietena mea foarte bună.”

Oana Ioniță și fiul ei
Oana Ioniță și fiul ei[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citește și: “Nu mă consider o mamă denaturată. Îmi doresc să fii mai mult timp lângă mine.” Oana Ioniță, confesiuni în lacrimi, din cauză că nu își poate vedea băiatul mai des

Fosta asistentă TV a povestit inclusiv de o planificare făcută pentru a-și duce copilul la Disneyland, iar în urma entuziasmului cu care a primit vestea că urmează să plece în vacanță, după o conversație pe care susține

că ar fi avut-o el cu tatăl său, ulterior, când s-a întors acasă, eu nu a mai vrut să plece nicăieri alături de mama lui.  „Acum două săptămâni trebuia să plecăm la Disney, copilul care era foarte încântat. Eu, copilul și sora lui. Și copilul, foarte entuziasmat, și-a făcut listă ce activități să facă cu sora lui și după aceea, a doua zi, după ce s-a discutat probabil, că nu știu ce s-a discutat, nu am fost acolo, concluzia a fost că „eu am mai fost la Disney, este plictisitor și nu vreau să merg.”,
a mai spus Oana Ioniță.

Citește și: Anca Molnar a murit la 35 de ani. Mesajul de adio pe care l-a lăsat în urma sa- kanald.ro

Citește și: E oficial! Se vor organiza noi alegeri! Situație cu totul nemaivăzută în România- stirilekanald.ro

Oana Ioniță și familia
Oana Ioniță și familia[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Tendințele de manichiură pentru 2024

Oana Ioniță, despre diferențele pe care Florin Budnaru le făcea între fiul lor, Maxim și fiica Oanei Ioniță, Isabel!„A fost tată pentru Isabel până a apărut Maxim.”

Fiica Andreei Marin, apariție de senzație într-o rochie MINI și mulată. Imaginile fac furori

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Cine este femeia găsită moartă într-o parcare? Ipoteza șocantă luată în calcul de anchetatori

Horoscop 14 iunie 2024. Nativii unei zodii se bucură de noul job!

Locul în care s-ar putea afla trupul lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură în Italia. Fotografia care a stârnit îngrijorarea salvatorilor: „În prezent este acoperit cu șase metri de apă”

Știrea momentului! Prezentator celebru, găsit mort în Grecia! Ultimele clipe din viață, surprinse de camerele de supraveghere


Cookies