Oana Ioniță, despre diferențele pe care Florin Budnaru le făcea între fiul lor, Maxim și fiica Oanei Ioniță, Isabel!„A fost tată pentru Isabel până a apărut Maxim.”

Oana Ioniță, despre diferențele pe care Florin Budnaru le făcea între fiul lor, Maxim și fiica Oanei Ioniță, Isabel!„A fost tată pentru Isabel până a apărut Maxim.”
Oana Ioniță, despre diferențele pe care Florin Budnaru le făcea între fiul lor, Maxim și fiica Oanei Ioniță, Isabel!„A fost tată pentru Isabel până a apărut Maxim.”

Oana Ioniță a făcut noi dezvăluiri din timpul mariajului cu Florin Budnaru.

Oana Ioniță și Florin Budnaru au divorțat în urmă cu aproape un an. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de un deceniu, pe parcursul căreia au fost doi părinți devotați pentru Maxim, fiul lor și Isabel, fiica Oanei Ioniță dintr-o relație anterioară.

Deși în momentul în care au anunțat că divorțează,  Oana Ioniță și Florin Budnaru au declarat că între ei doi este vorba în continuare de o relație civilizată, continuând să comunice și să se înțeleagă bine de dragul copiilor, la aproape un an de când au semnat actele

de divorț, lucrurile au început să meargă într-o direcție negativă.

Acum, însă, după ce a ajuns la cuțite cu fostul soț, din cauza fiului lor, Maxim, pe care coregrafa nu a mai putut să îl vadă, după ce aceștia au stabilit ca Florin Budnaru să locuiască cu el, Oana Ioniță rupe tăcerea și face noi dezvăluiri din interiorul relației cu tenorul.

Oana Ioniță a vorbit despre diferențele pe care fostul soț le făcea între fiica sa și băiatul lor

Citește și: Oana Ioniță a spus lucrurilor pe nume! Care a fost, de fapt, adevăratul motiv pentru care a cerut divorțul de Florin Budnaru: „Mi se părea că toată energia lui se duce către Maxim.”

Oana Ioniță, despre diferențele pe care Florin Budnaru le făcea între fiul lor, Maxim și fiica Oanei Ioniță, Isabel
Oana Ioniță și copiii săi [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Decizia instanței în procesul dintre Oana Ioniță și fostul soț, Florin Budnaru. Ce se întâmplă cu fiul lor

Invitată în cadrul podcastului „Ameritat cu Nasrin”, Oana Ioniță a dezvăluit că Florin Budnaru a fost alături de ea la bine și la greu, dar și de fiica sa pe care a avut-o dintr-o relație anterioară. Cu toate acestea, lucrurile s-au schimbat odată cu venirea pe lume a lui Maxim, băiatul lor. Astfel, tenorul a început să facă diferențe vizibile între Isabel și Maxim și să nu îi mai acorde aceeași atenție Oanei.

A fost tată pentru Isabel până a apărut Maxim, când a fost tată mai mult pentru Maxim, pentru că a simțit că e copilul lui din sângele lui. După ce a apărut Maxim, pentru Isabel era, dar nu mai era același sentiment, cred eu. Făcea lucruri pentru ea. Eram acolo în aceeași casă, dar n-am simțit niciodată apropierea aceea. Am simțit-o până să apară Maxim.

Am simțit că până să vină Maxim eram toți trei. Eram împreună și cumva el era foarte implicat. Cred că sângele apă nu se face. Am avut discuții pe tema asta, dar probabil că, așa cum mi-a zis, Isabel era mai apropiată de mine și de buni. Buni era foarte mult lângă ea, era tot timpul prezentă .”, a dezvăluit Oana Ioniță.

Oana Ioniță și Florin Budnaru își cumpăraseră casă

Oana Ioniță, despre diferențele pe care Florin Budnaru le făcea între fiul lor, Maxim și fiica Oanei Ioniță, Isabel
Oana Ioniță și Florin Budnaru, alături de Maxim și Isabel [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Bianca îl vrea pe Gagea eliminat din Casa Iubirii: „Să-mi dea și bani de motorină” Ce s-a întâmplat în gală- kanald.ro

Citește și: „Ajutor, ajutor, lasă-mă!” El este Ștefan, criminalul din Mureș care a înjunghiat mortal în inimă un bătrân! Ultimele strigăte de disperare ale bărbatului au fost auzite de prietenul individului- stirilekanald.ro

Cei doi soți, în cei 10 ani cât timp au fost căsătoriți, făcuseră progrese mari în privința situației lor financiare. Astfel, Oana Ioniță a muncit din greu pentru a putea să își cumpere casa mult visată. În cele din urmă, coregrafa și tenorul au ajuns să se mute singuri, alături de copii, fără mama blondinei.  

Mama mea a locuit cu noi până când ne-am mutat la casă. Fix când a început pandemia ne-am cumpărat acea casă. O casă superbă stil mediteranean, pe care eu mi-am dorit-o foarte mult. De afară arăta ca o pușcărie, cu zăbrele. Nu vedeai niciun geam. Era totul închis și negru. Ne-am mutat noi 4, fără mama. Atunci când ești cu un părinte, părintele se mai bagă în relație, mai intervine. Mai existau discuții și ne-am dorit lucrul nostru .”, a povestit Oana Ioniță.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Mira, dezvăluiri din perioada liceului! Artista a picat examenul de Bacalaureat: „Eu n-am mai luat bacul, efectiv. Nu l-am luat!”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Zi de sărbătoare în familia Sterp! Iancu și Denisa Coțolan au spus „DA” la Starea Civilă

Top 5 tendințe de pantofi de toamnă pe care le vei vedea peste tot în acest sezon, potrivit stiliștilor

“Casa iubirii”, locul 1 în preferinţele publicului, în întreaga ţară şi la oraşe

"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere


Cookies