Oana Ioniță, despre diferențele pe care Florin Budnaru le făcea între fiul lor, Maxim și fiica Oanei Ioniță, Isabel!„A fost tată pentru Isabel până a apărut Maxim.”

Oana Ioniță, despre diferențele pe care Florin Budnaru le făcea între fiul lor, Maxim și fiica Oanei Ioniță, Isabel!„A fost tată pentru Isabel până a apărut Maxim.”
Oana Ioniță, despre diferențele pe care Florin Budnaru le făcea între fiul lor, Maxim și fiica Oanei Ioniță, Isabel!„A fost tată pentru Isabel până a apărut Maxim.”

Oana Ioniță a făcut noi dezvăluiri din timpul mariajului cu Florin Budnaru.

Oana Ioniță și Florin Budnaru au divorțat în urmă cu aproape un an. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de un deceniu, pe parcursul căreia au fost doi părinți devotați pentru Maxim, fiul lor și Isabel, fiica Oanei Ioniță dintr-o relație anterioară.

Deși în momentul în care au anunțat că divorțează,  Oana Ioniță și Florin Budnaru au declarat că între ei doi este vorba în continuare de o relație civilizată, continuând să comunice și să se înțeleagă bine de dragul copiilor, la aproape un an de când au semnat actele

de divorț, lucrurile au început să meargă într-o direcție negativă.

Acum, însă, după ce a ajuns la cuțite cu fostul soț, din cauza fiului lor, Maxim, pe care coregrafa nu a mai putut să îl vadă, după ce aceștia au stabilit ca Florin Budnaru să locuiască cu el, Oana Ioniță rupe tăcerea și face noi dezvăluiri din interiorul relației cu tenorul.

Oana Ioniță a vorbit despre diferențele pe care fostul soț le făcea între fiica sa și băiatul lor

Citește și: Oana Ioniță a spus lucrurilor pe nume! Care a fost, de fapt, adevăratul motiv pentru care a cerut divorțul de Florin Budnaru: „Mi se părea că toată energia lui se duce către Maxim.”

Oana Ioniță, despre diferențele pe care Florin Budnaru le făcea între fiul lor, Maxim și fiica Oanei Ioniță, Isabel
Oana Ioniță și copiii săi [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Decizia instanței în procesul dintre Oana Ioniță și fostul soț, Florin Budnaru. Ce se întâmplă cu fiul lor

Invitată în cadrul podcastului „Ameritat cu Nasrin”, Oana Ioniță a dezvăluit că Florin Budnaru a fost alături de ea la bine și la greu, dar și de fiica sa pe care a avut-o dintr-o relație anterioară. Cu toate acestea, lucrurile s-au schimbat odată cu venirea pe lume a lui Maxim, băiatul lor. Astfel, tenorul a început să facă diferențe vizibile între Isabel și Maxim și să nu îi mai acorde aceeași atenție Oanei.

A fost tată pentru Isabel până a apărut Maxim, când a fost tată mai mult pentru Maxim, pentru că a simțit că e copilul lui din sângele lui. După ce a apărut Maxim, pentru Isabel era, dar nu mai era același sentiment, cred eu. Făcea lucruri pentru ea. Eram acolo în aceeași casă, dar n-am simțit niciodată apropierea aceea. Am simțit-o până să apară Maxim.

Am simțit că până să vină Maxim eram toți trei. Eram împreună și cumva el era foarte implicat. Cred că sângele apă nu se face. Am avut discuții pe tema asta, dar probabil că, așa cum mi-a zis, Isabel era mai apropiată de mine și de buni. Buni era foarte mult lângă ea, era tot timpul prezentă .”, a dezvăluit Oana Ioniță.

Oana Ioniță și Florin Budnaru își cumpăraseră casă

Oana Ioniță, despre diferențele pe care Florin Budnaru le făcea între fiul lor, Maxim și fiica Oanei Ioniță, Isabel
Oana Ioniță și Florin Budnaru, alături de Maxim și Isabel [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Urșii circulă liberi pe șoselele din România, iar turiștii se opresc să se fotografieze cu ei! Riscurile la care se expun cei care interacționează cu urșii- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

Cei doi soți, în cei 10 ani cât timp au fost căsătoriți, făcuseră progrese mari în privința situației lor financiare.

Astfel, Oana Ioniță a muncit din greu pentru a putea să își cumpere casa mult visată. În cele din urmă, coregrafa și tenorul au ajuns să se mute singuri, alături de copii, fără mama blondinei.  

Mama mea a locuit cu noi până când ne-am mutat la casă. Fix când a început pandemia ne-am cumpărat acea casă. O casă superbă stil mediteranean, pe care eu mi-am dorit-o foarte mult. De afară arăta ca o pușcărie, cu zăbrele. Nu vedeai niciun geam. Era totul închis și negru. Ne-am mutat noi 4, fără mama. Atunci când ești cu un părinte, părintele se mai bagă în relație, mai intervine. Mai existau discuții și ne-am dorit lucrul nostru .”, a povestit Oana Ioniță.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Mira, dezvăluiri din perioada liceului! Artista a picat examenul de Bacalaureat: „Eu n-am mai luat bacul, efectiv. Nu l-am luat!”

Vedetele din România au arătat TOT la plajă! Cele mai frumoase femei au pus pe jar fanii cu formele lor

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Mesaje de Sf. Ilie 2024: Cui trebuie să îi spui „La mulți ani!” pe 20 iulie

Han, în fața unei sițuații tulburătoare

Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România”, urșii ”cerșetori” de pe Transfăgărășan

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies