Oana Ioniță, cerută în căsătorie de Liviu Vârciu, în timp ce era dansatoare în Ibiza: “M-a cerut în căsătorie. S-a căsătorit cu Adelina Pestrițu, prietena mea foarte bună.”

Oana Ioniță, cerută în căsătorie de Liviu Vârciu, în timp ce era dansatoare în Ibiza: “M-a cerut în căsătorie. S-a căsătorit cu Adelina Pestrițu, prietena mea foarte bună.”
Oana Ioniță, cerută în căsătorie de Liviu Vârciu, în timp ce era dansatoare în Ibiza: “M-a cerut în căsătorie. S-a căsătorit cu Adelina Pestrițu, prietena mea foarte bună.”

Oana Ioniță a vorbit despre faptul că a fost cerută în căsătorie de Liviu Vârciu.

Oana Ioniță a trecut printr-un divorț complicat, din care ani ani de zile nu și-a mai putut vedea fiul, însă aceasta a fost curtată în tinerețe și de alte nume importante.

Ce artiști i-au făcut avansuri Oanei Ioniță în tinerețile ei

Citește și: Oana Ioniță, confesiuni dureroase despre perioada în care nu își putea vedea fiul și nu știa unde locuiește. “El a simțit-o ca pe un abandon.”

Cătălin Crișan
Cătălin Crișan[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Oana Ioniță, despre diferențele pe care Florin Budnaru le făcea între fiul lor, Maxim și fiica Oanei Ioniță, Isabel:„A fost tată pentru Isabel până a apărut Maxim.”

Oana Ioniță a povestit, în cadrul emisiunii realizată de Cătălin Măruță, ce nume importante i-au făcut avansuri în viața ei, înainte de căsătorie, iar aceasta a răspuns fără prea multe ezitări.  

„Cătălin Crișan, Codin Maticiuc și… Dezbrăcatu. Acum avansurile sunt de mai multe feluri. Adică se poate uita la tine și să zâmbească. Sau… poate să te ceară în căsătorie. Am fost cerută în căsătorie și am refuzat”, a spus coregrafa.

Oana Ioniță, cerută în căsătorie de Liviu Vârciu pe vremea când era dansatoare în Ibiza 

Liviu Vârciu
Liviu Vârciu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Răsturnare de situație în cazul Dianei Maria. Tânăra ar fi murit din altă cauză, potrivit medicilor legiști- kanald.ro

Citește și: VIDEO ”Dacă mă accepți așa, dacă nu, ciao”. Antoni a răbufnit! Concurentul, la un pas de a pune stop relației cu Rebecca. Ce a făcut bruneta l-a scos complet din minți- stirilekanald.ro

Oana Ioniță a povestit și despre momentul în care a fost cerută în căsătorie de către Liviu Vârciu, pe vremea când era dansatoare în Ibiza, însă ea a refuzat această cerere, actorul căsătorindu-se ulterior cu Adelina Pestrițu.  

„Liviu Vârciu m-a cerut în căsătorie și l-am refuzat. Apoi s-a căsătorit cu Adelina Pestrițu, prietena mea foarte bună, următorul an. Adelina era prietena mea foarte bună.

El a venit la mine în Ibiza și m-a cerut. Am zis că nu pot să mă căsătoresc… Nu știu când a cunoscut-o pe Adelina. Eu încă vorbesc cu Adelina și o urmăresc. S-a întâmplat acum vreo 20 de ani, eram tânăra, a venit în Ibiza, mi-a făcut o surpriză. Am zis nu, pentru că nu simțeam că era momentul potrivit. Aveam părul scurt atunci, cred că asta, în rest eram minunată, ea avea bust și ar mai fi că acolo a fost un pic mai mult (n.r.
sentimenelte dintre Liviu Vârciu și Adelina Pestrițu). Doar că eu nu am încercat să conving pe nimeni. Eu nu am insistat în direcția asta. Voi ați pus întrebarea pentru că nu știați adevăratul răspuns, că, de fapt, am fost cerută și cu inel. Nu a fost să fie. Nu credeam că era momentul. El în Ibiza nu a fost cu mine. Atunci mi-a făcut surpriză. Eu eram la Ibiza și a venit după mine la Ibiza.
A stat 3 zile, mi-a făcut surpriză că a venit să mă ceară de soție. Eu i-am zis "Ce? Eu am venit aici să lucrez, nu să mă căsătoresc." Eu am fost cerută înainte și probabil că s-au schimbat perspectivele. În momentul în care ești refuzat de cineva care arată cum arată, tu îți schimbi perspectivele. Îți cauți altceva”
, a mai spus Oana Ioniță.Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Oana Ioniță, despre legătura dintre tatăl fiicei ei și Șerban Huidu. De ce nu a mai păstrat Oana legătura cu fostul coleg?

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Momente de groază pentru Alexandra Ungureanu! Artista a crezut că nu va mai ajunge acasă: ”Eram pregătită să-mi iau la revedere”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Dan Negru, premiat aseară în cadrul Galei "Valori Contemporane", organizată de Radar de media

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies