O tânără a fost ucisă de iubitul milionar într-un joc sexual extrem


O tânără a fost ucisă de iubitul milionar într-un joc sexual extrem

John Broadhurst este acuzat de crimă după ce Natalie Connolly a fost găsită într-o baltă de sânge. Femeia a suferit mai mult de 40 de răni provocate în urma unei partide de sex.

Bărbatul în vârstă de 40 de ani ar fi ucis-o pe tânăra de 26 de ani în casa în care cei doi locuiau împreună, în Kinver, West Mids.

Femeia care avea un copil a fost găsită la baza scărilor din casă, purtând doar o fustă ridicată până în talie, plină de sânge, potrivit mirror.co.uk. Instanţa de judecată a auzit că John şi Natalie consumaseră o cantitate mare de alcool şi două grame de cocaină înainte să se angajeze într-o sesiune sadică de sex.

Citeste si: A murit la numai patru zile după ce a fost diagnosticată cu cancer ovarian. A ignorat o perioada aceste simptome și după a fost prea târziu pentru ea

Se pare că milionarul a atacat-o pe Natalie în timpul partidei de sex pentru „a-i da o lecţie” după ce a descoperit că ea trimisese mesaje indecente altui bărbat.

Analizele post-mortem au arătat că femeia a murit din cauza rănilor pe care le-a suferit, în combinaţie cu intoxicaţia cu alcool. Broadhurst este judecat la tribunalul din Birmingham. El neagă crima şi că ar fi cauzat rănile grave cu intenţie.

sursa: libertatea.ro

 


Abonează-te pe

Citește și:

A murit la numai patru zile după ce a fost diagnosticată cu cancer ovarian. A ignorat o perioada aceste simptome și după a fost prea târziu pentru ea

Ce tragedie! Este inuman ce a pățit actrița Oana Sîrbu

Tamara, bunicuța canibală, a ucis și mâncat 11 persoane printre care și cea mai bună prietenă

A murit de cancer de colon la 40 de ani, după ce a ignorat aceste simptome

TIBI CLENCI: Cine este, cu ce se ocupă și ce vârstă are noul jurat de la Bravo ai stil! Celebrities

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

CITEȘTE: 25 Idei de provocări nebune pentru petreceri și ieșirile cu gașca

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri