“O să îmi placă mereu de ea.” Cătălin Botezatu își dorește o aventură de o noapte cu Andreea Berecleanu, Mădălina Ghenea și Mihaela Rădulescu


Cătălin Botezatu a declarat că își dorește o aventură de o noapte cu Andreea Berecleanu, Mădălina Ghenea și Mihaela Rădulescu. Designerul a fost invitat în cadrul unei emisiuni, unde a făcut dezvăluirea inedită


In articol:

Cătălin Botezatu a dezvăluit în cadrul emisiunii că își dorește o aventură de o noapte cu Andreea Berecleanu, Mădălina Ghenea și Mihaela Rădulescu.

Deși are interdicție din partea medicului său și din partea mamei sale, Cătălin Botezatu și-a asumat riscul și a mâncat sos picant, doar ca să nu ofere răspunsul unor întrebări venite din partea prezentatorului.

Însă, Cătălin a dezvăluit totuși cu ce vedete din țară i-ar plăcea să aibă o aventură de o noapte.

Întrebările primite au fost foarte indiscrete, încât Cătălin a preferat să mănânce sos picant în loc să răspundă, cu toate că a suferit de pancreatită acută și nu are voie să consume alimente iuți. Astfel, a oferit niște răspunsuri care au stârnit valuri de reacții. Deși a dorit să păstreze misterul pentru niște nume menționate, a dat totuși din casă niște detalii despre viața lui amoroasă. 

Citește și: Cine este Cătălin Botezatu. ”Eram tras de perciuni până de-abia mă puteam ridica pe vârfuri.”

Citește și: “Nu respectă lungimea fustei.” Cătălin Botezatu, comentarii negative despre stilul vestimentar al lui Carmen Iohannis

Cătălin Botezatu vrea o aventură cu Andreea Berecleanu, Mădălina Ghenea și Mihaela Rădulescu

Deși nu a vrut să fie citită respectiva întrebare, la un moment dat a oferit două nume importante din showbiz: Cristina Ich și Lidia Buble. Despre cea din urmă a decis să dea mai multe detalii, recunoscând că o place foarte mult ca femeie.

„Pe asta chiar o iubesc, pe Buble, dintotdeauna. Și o să îmi placă mereu de ea”, a dezvăluit Cătălin Botezatu.

 

Citește și: “A decis să nu mai vorbim.” Cătălin Botezatu, motivul pentru care nu mai păstrează legătura cu tatăl lui

Citește și: Reguli de stil cu Adina Buzatu si Catalin Botezatu. „Există tendința românilor să cumpere mult.”

Când numele lui Dinu Maxer a fost menționat, Cătălin Botezatu nu a vrut să fie citită întrebarea, apoi a declarat și că nicio femeie faimoasă căreia i-a făcut avansuri nu l-a refuzat până acum. În momentul în care prezentatorul i-a cerut să menționeze trei nume ale unor vedete celebre cu care și-ar dori o aventură de o noapte, le-a menționat foarte rapid pe Andreea Berecleanu, Mădălina Ghenea și Mihaela Rădulescu.

„Ce dacă sunt măritate? Am spus că aș vrea. Doamnelor, aș vrea! Am luat numai femei din astea top. La rege trag regine”, a spus Cătălin Botezatu la Pro TV, conform Fanatik.ro.

Citește și: Care sunt regulile de stil vestimentar ale lui Cătălin Botezatu. "Nu recomand bărbaților să se îmbrace colorat la o nuntă"

Citește și: ,Ați înnebunit cu intervențiile estetice?” Cătălin Botezatu, mesaj pentru persoanele care îl critică


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Cătălin Botezatu. ”Eram tras de perciuni până de-abia mă puteam ridica pe vârfuri.”

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

“A decis să nu mai vorbim.” Cătălin Botezatu, motivul pentru care nu mai păstrează legătura cu tatăl lui

„Iau medicamente.” Cătălin Botezatu, din nou pe mâna medicilor. Care este cauza

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Reguli de bune maniere când mergi în vizită
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri