„Iau medicamente.” Cătălin Botezatu, din nou pe mâna medicilor. Care este cauza


Cătălin Botezatu este cunoscut în întreaga țara și este unul dintre numele mari ai României. Are în spate o carieră de succes, în ceea ce privește lumea modei, și și-a arătat operele de artă atât la noi, cât și în afară.


In articol:

În acest an, Cătălin Botezatu a stat în România doar trei săptâmâni, deoarece a participat la marile evenimente de modă ale lumii sau și-a luat o vacanță bine meritată, deoarece muncește din greu și a avut nevoie de un  moment de relaxare.

Citeste si: ,,A început să îmi cadă părul.” Ce probleme a întâmpinat Gabriela Prisăcariu, după sarcina

Cătălin Botezatu, pe mâna medicilor

Cătălin Botezatu se bucură de momente relaxate, atunci când vine vorba de somn, dar cu toate acestea, singurele care îl ajută să adoarmă sunt medicamentele. Cu toate acestea, designerul nu se plânge, deoarece tot ce face este pură pasiune.

El este conștient de problemele de sănătate pe care le are și cu care s-a luptat de-a lungul timpului și a spus că urmează să ajungă pe mâinile medicilor din nou. Din fericire, nu este nimic grav și s-a dus la un control de rutină.

Cătălin Botezatu este o persoană optimistă și nu pune răul în față, mai ales că în momentul de față se simte foarte bine și nu are niciun motiv pentru a fi negativist.

Cătălin Botezatu, din nou pe mâna medicilor

Cătălin Botezatu, din nou pe mâna medicilor

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: “Cu siguranță că toată lumea va ști”. Cătălin Botezatu este pregătit să facă marele pas

Ce a spus Cătălin Botezatu

Până la sfârșitul acestui an Cătălin Botezatu trebuie să meargă să vadă care este situația în legătură cu cele cinci stenturi pe care le are la inimă.

Accesta a spus că a trecut ceva vreme de când le-a pus și nu le-a mai controlat, dar este optimist și urmează un tratament medicamentos și un regim alimentar prescris de medicul specialist. Cu toate acestea, designerul a mai menționat și că nu se odihnește, iar înainte să adoarmă folosește tot felul dee pastiluțe bio.

„Nu mă odihnesc… Când mă pregătesc să dorm, este adevărat că întotdeauna folosesc tot felul de pastiluțe bio… Sunt bine și cu sănătatea. Eva Pavel chiar azi m-a sunat și mi-a zis că trebuie să facem ceva să merg totuși anul acesta la un control, la medic, să vadă cum stau cu cele 5 stenturi. Trebuie control tot timpul. Au trecut ceva ani de când le-am pus. O să ajung, o să merg și acolo. Și o să fie bine. Oricum, iau medicamente, țin un regim foarte strict. Este ok”, a spus Cătălin Botezatu, conform Fanatik.

Cătălin Botezatu, din nou pe mâna medicilor

Cătălin Botezatu, din nou pe mâna medicilor

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: "Cum bine ai zis, e din punctul tău de vedere, care poate fi corect sau nu, bine documentat sau nu." Reacția dură a designerului care a creat ținutele lui Carmen Iohannis pentru funeraliile Reginei

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Sfaturile lui Cătălin Botezatu, despre ce să nu porți la o nuntă ca femeie. “Vor arăta ca o butelie cu husă.”

Crăciunița, floare de Sărbătoare: Tot ce trebuie să știi despre această plantă

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

,,A început să îmi cadă părul.” Ce probleme a întâmpinat Gabriela Prisăcariu, după sarcina

,Ați înnebunit cu intervențiile estetice?” Cătălin Botezatu, mesaj pentru persoanele care îl critică

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop
Zodiac 3 decembrie 2022. Află ce zodie reușește să-și controleze un impuls de moment
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri