O romanca a reusit sa-si lanseze propria colectie de bijuterii de lux, la Geneva!


Artist vizual si designer, Claudia Florentina a lansat prima parte a unei colectii de bijuterii destinate femeilor senzuale si fragile, dar in acelasi timp puternice si pasionale.

 

Noua colectie de bijuterii a Claudiei Florentina- in care arta se imbina cu luxul – va fi prezentata in trei parti, in trei perioade diferite.
"Ideea este de a reprezenta senzualitatea femeii, forta ei si pasiunea, pentru ca eu consider ca in fiecare femeie exista un cocktail din toate.", spune Claudia.
Primele bijuterii – expuse in vitrina cunoscutului Hotel de la Paix (prima dintr-o serie de zece vitrine in Geneva) reprezinta creatii din colectia “Senzualitate si fragilitate”.
“Am incercat sa scot in evidenta senzualitatea femeii prin reprezentarea fragilitatii si senzualitatii florilor. Am incercat sa propun o abordare cat mai simplista, cat mai curata“, spune artista, cunoscuta, pana acum, publicului din Romania drept autor al indraznetului proiect “Old Town Bucharest“.
Lansata pla inceputul lunii iulie, “Senzualitate si fragilitate” reprezinta primul din cele trei “acte” ale colectiei de bijuterii.
A doua parte va fi prezentata pe 1 august si va fi intitulata “Forta”, caracteristica reprezentata prin crearea unui inel de trabuc, care se poate transforma intr-un pandantiv.
Iar a treia parte  – “Pasiunea”-  se va materializa in bijuterii precum “Sarutul” sau “Timpul si gandurile”.
"Precum Rodin sau Brancusi (fiecare a avut o interpretare a sarutului), imi permit indrazneala de a interpreta o opera de arta printr-o bijuterie (cercei sau pandantiv) utilizand doar materiale pretioase precum aur alb, aur roz, diamante, rubine si safire.",
spune Claudia.
Cele trei parti ale colectiei de bijuterii vor putea fi admirate, pentru prima data impreuna, la un vernisaj care va avea loc in octombrie, tot in Geneva.

Noua colectie de bijuterii a Claudiei Florentina- in care arta se imbina cu luxul – va fi prezentata in trei parti, in trei perioade diferite. " Ideea este de a reprezenta senzualitatea femeii, forta ei si pasiunea, pentru ca eu consider ca in fiecare femeie exista un cocktail din toate.

", spune Claudia.

Primele bijuterii – expuse in vitrina cunoscutului Hotel de la Paix (prima dintr-o serie de zece vitrine in Geneva) reprezinta creatii din colectia “Senzualitate si fragilitate”.

Am incercat sa scot in evidenta senzualitatea femeii prin reprezentarea fragilitatii si senzualitatii florilor. Am incercat sa propun o abordare cat mai simplista, cat mai curata “, spune artista, cunoscuta, pana acum, publicului din Romania drept autor al indraznetului proiect “Old Town Bucharest“.

Lansata pla inceputul lunii iulie, “Senzualitate si fragilitate” reprezinta primul din cele trei “acte” ale colectiei de bijuterii. A doua parte va fi prezentata pe 1 august si va fi intitulata “Forta”, caracteristica reprezentata prin crearea unui inel de trabuc, care se poate transforma intr-un pandantiv.Iar a treia parte  – “Pasiunea”-  se va materializa in bijuterii precum “Sarutul” sau “Timpul si gandurile”.

" Precum Rodin sau Brancusi (fiecare a avut o interpretare a sarutului), imi permit indrazneala de a interpreta o opera de arta printr-o bijuterie (cercei sau pandantiv) utilizand doar materiale pretioase precum aur alb, aur roz, diamante, rubine si safire.", spune Claudia.Cele trei parti ale colectiei de bijuterii vor putea fi admirate, pentru prima data impreuna, la un vernisaj care va avea loc in octombrie, tot in Geneva.

 


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Cine a fost Maria Lătărețu. Biografie: data nașterii, nume real, căsătorii, copii, vârstă, moarte

Scandal monstru! Sebastian Dobrincu, de la PRO TV, și-a înșelat iubita cu o cântăreață celebră!

CITEȘTE: Cine este MARIA CIOBANU. Data nașterii, nume real, căsătorii, copii, vârstă

DESCOPERĂ: Femeia SCORPION. Cum gândește, ce personalitate are, compatibilitate cu alte zodii

DESCOPERĂ: Numarul destinului. Cifra destinului in numerologie

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine a fost Ileana Sărăroiu. Biografie: data nașterii, nume real, căsătorii, vârstă, moarte

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri