O nouă despărțire în showbiz-ul nostru! Lino Golden și Andra Ghinea nu mai sunt împreună!

O nouă despărțire în showbiz-ul nostru! Lino Golden și Andra Ghinea nu mai sunt împreună!
O nouă despărțire în showbiz-ul nostru! Lino Golden și Andra Ghinea nu mai sunt împreună!

Lino Golden și Andra Ghinea s-au despărțit din nou. Artistul a șters toate pozele cu fosta lui iubită, gest care confirmă ruperea relației.

În ultimul an aceștia au avut o relație complicată, plină de despărțiri și împăcări.

"Sunt un romantic datorită lui Alex Velea. Suntem destul de serioși deja. Petrecem tot timpul împreună, ne facem planuri de viitor, e normal, e frumos, doarme la mine mereu, dar nu ne-am mutat împreună oficial", declara Lino Golden la TV despre relația cu Andra Ghinea.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

De câteva luni încoace, Mădălina Ghenea a renunțat la relația pe care o avea cu milionarul autohton Matei Stratan pentru a se ”reorienta” către un alt bogat al planetei, Vito Schnabel, alături de care s-a afișat, prima oară, în public, pe op plajă de fițe din St. Barts.

Doar că, probabil, Mădălina Ghenea, una dintre cele mai frumoase românce, supermodel care se poate ”lăuda” cu relații cu superstaruri de la Hollywood nu a mai acceptat să fie doar o altă ”achiziție” la brațul milionarului Vito Schnabel.

Așa că, zilele trecute, Vito Schnabel a luat o decizie care, cu siguranță, a făcut-o pe frumusețea originară din Slatina să zâmbească larg. Nu de altceva dar, pe contul lui de socializare, Vito Schnabel a dezvăluit o fotografie care spune totul despre sentimentele pe care le are pentru Mădălina Ghenea, în poza cu pricina ținând-o pe focoasa brunetă de mână, lăsând la vedere degetul inelar pe care a înflorit o bijuterie de senzație, una probabil destul de scumpă pentru a scoate din foame o țară din lumea a treia.

Mai exact, Mădălina Ghenea are, acum, pe deget un inel de logodnă din aur, cu un rubin uriaș și un diamant care ar face orice vedetă din lume să se înverzească de ciudă.



Citește și:

Tendințele de manichiură pentru 2024

Horoscop Baba Vanga: ultimele previziuni pentru femeile din zodiac în anul 2019

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

IMAGINI EXCLUSIVE: Irinel Columbeanu își ia fiica în brațe, pe aeroport! Irinuca a sosit în România, din SUA!

Saveta Bogdan, colaborare cu Jador? Cântăreața de muzică populară este deschisă la noi orizonturi

"Aroganță și egoism" Meghan Markle, criticată pentru aparițiile de la Wimbledon

Ștefania, afectată de conversațiile bulversante care au apărut în mediul online despre Cosmin! „S-ar părea că ar avea pe cineva afară!” Iată cum a reacționat concurentul și ce controverse s-au iscat în Casa iubirii

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies