O nouă despărțire în showbiz-ul nostru! Lino Golden și Andra Ghinea nu mai sunt împreună!

O nouă despărțire în showbiz-ul nostru! Lino Golden și Andra Ghinea nu mai sunt împreună!
O nouă despărțire în showbiz-ul nostru! Lino Golden și Andra Ghinea nu mai sunt împreună!

Lino Golden și Andra Ghinea s-au despărțit din nou. Artistul a șters toate pozele cu fosta lui iubită, gest care confirmă ruperea relației.

În ultimul an aceștia au avut o relație complicată, plină de despărțiri și împăcări.

"Sunt un romantic datorită lui Alex Velea. Suntem destul de serioși deja. Petrecem tot timpul împreună, ne facem planuri de viitor, e normal, e frumos, doarme la mine mereu, dar nu ne-am mutat împreună oficial", declara Lino Golden la TV despre relația cu Andra Ghinea.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

De câteva luni încoace, Mădălina Ghenea a renunțat la relația pe care o avea cu milionarul autohton Matei Stratan pentru a se ”reorienta” către un alt bogat al planetei, Vito Schnabel, alături de care s-a afișat, prima oară, în public, pe op plajă de fițe din St. Barts.

Doar că, probabil, Mădălina Ghenea, una dintre cele mai frumoase românce, supermodel care se poate ”lăuda” cu relații cu superstaruri de la Hollywood nu a mai acceptat să fie doar o altă ”achiziție” la brațul milionarului Vito Schnabel.

Așa că, zilele trecute, Vito Schnabel a luat o decizie care, cu siguranță, a făcut-o pe frumusețea originară din Slatina să zâmbească larg. Nu de altceva dar, pe contul lui de socializare, Vito Schnabel a dezvăluit o fotografie care spune totul despre sentimentele pe care le are pentru Mădălina Ghenea, în poza cu pricina ținând-o pe focoasa brunetă de mână, lăsând la vedere degetul inelar pe care a înflorit o bijuterie de senzație, una probabil destul de scumpă pentru a scoate din foame o țară din lumea a treia.

Mai exact, Mădălina Ghenea are, acum, pe deget un inel de logodnă din aur, cu un rubin uriaș și un diamant care ar face orice vedetă din lume să se înverzească de ciudă.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Horoscop Baba Vanga: ultimele previziuni pentru femeile din zodiac în anul 2019

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

"Aroganță și egoism" Meghan Markle, criticată pentru aparițiile de la Wimbledon

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies