Cât de mult s-a îngrășat Diana Dumitrescu în cele 7 luni de sarcină


Diana Dumitrescu trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei! Gravidă în șapte luni, Dianei îi priește foarte mult această perioadă.

Diana Dumitrescu este gravidă în șapte luni, iar acest lucru o face tare fericită pe blondină. Mai mult decât atât, Diana Dumitrescu a mărturisit că nu se abține de la mancare, iar până acum a reușit să ia câteva kilograme în plus. Astfel că, Diana Dumitrescu s-a îngrășat 12 kilograme în cele șapte luni de sarcină.

Într-un interviu acordat pentru Viva!, Diana Dumitrescu a mărturisit că nu dorește să se îngrașe mai mult de 15 kilograme.

”Nu sunt slabă, am o rochie foarte largă pe mine. Am avut noroc. Nu m-am abținut de la mâncare. Am avut trei mese pe zi. Așa a fost să fie la mine. Acum urmează cele două luni, care din câte am înțeles de la toate mămicile care îmi sunt prietene, au spus că stai să vezi cum în două luni începi să te umfli. Probabil până voi naște voi fi și eu mult mai mare decât sunt acum.

Îmi doresc să nu iau mai mult de 15 kilograme. Până acum am luat 12 kilograme. Nu o să fiu drastică, chiar nu vreau să fiu drastică. Sper să am lapte ca să-mi pot alăpta copilul. Voi mânca sănătos și nu voi ține diete atât timp cât va fi nevoie pentru el și pentru sănătatea lui, apoi mă voi gândi la el. O să mă gândesc la mine atunci când cred eu că este cazul”, a povestit Diana Dumitrescu.

Citeste si: Horoscop Baba Vanga: ultimele previziuni pentru femeile din zodiac în anul 2019

Citeste si: "Aroganță și egoism" Meghan Markle, criticată pentru aparițiile de la Wimbledon

Citeste si: Majoritatea femeilor care au aceste simptome după menstruaţie riscă să aibă cancer

Mai mult decât atât, Diana este nerăbdătoare să-și strângă fiul în brațe. Actrița mai are puțin și va naște!

”Emoțiile le-am avut de la începutul sarcinii și încă n-au trecut. Mai am de făcut cumpărături pentru bebeluș, încă mă pregătesc. Nu cred în superstiții. Astea erau într-o altă epocă, altă eră când se întâmpla lucruri rele, să le zic așa, în care nu știai la ce să te aștepți. Trăim într-o lume foarte modernă și extrem de avansată medical. Ești monitorizată tot timpul și știi exact în ce etape este copilul”, a continuat ea.


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Baba Vanga: ultimele previziuni pentru femeile din zodiac în anul 2019

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună de ziua fiului lor. Cum au petrecut toți 4, ca o adevărată familie?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

"Aroganță și egoism" Meghan Markle, criticată pentru aparițiile de la Wimbledon

Deliciu absolut fabulos, de pe malul Bosforului. Imam Baialdî

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop
Sfatul zilei din 6 decembrie. O zodie are nevoie de o schimbare majoră
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri